Video Nikole Rokvića otkriva sve: „Kako sam smršao 17 kilograma“

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Imao je čak 110 kilograma.

Pevač Nikola Rokvić priznao je kako u jednom periodu svog života nije vodio računa o zdravlju, te da se osećao bezvoljno i živeo neuređeno što je između ostalog dovelo do gomilanja neželjenih kilograma.

Nikola je priznao i da sve što mu se izdešavalo se loše odrazilo na njegovo zdravlje, a stresan period koji je imao iza sebe uticao je prvenstveno na kilažu koja je došla na 110 kilograma.

Pevač je na Instagramu podelio snimak svoje transformacije u kojoj je izgubio 17 kilograma i priznao da se oseća kao potpuno novi čovek.

„Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… Godina 2021. za mene je bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani… Došao sam u jednom trenutku do 110 kilograma! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji… Umor, tromost, pospanost…

Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, četiri puta nedeljno… Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić…Ishrana balansirana sa dosta grešaka, ali dobro, pokrenuo sam se…

S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa @milan.strongman koji mi uvodi program ishrane i trening snage! Smanjili smo unos ugljenih hidrata, a povećali unos proteina i masti! Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda tri, četiri pauze od po sedam, osam dana, doveli su do lepih rezultata.

Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek!
Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje, ali i polet za nove životne pobede“, napisao je pevač pored fotografija na kojima se vidi put njegove transformacije.

***

BONUS VIDEO: Keto – savršena dijeta za Srbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram