Trener Rebel Vilson otkrio kako vežbati za brze rezultate

Rebel Vilson
Rebel Vilson Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica koja je postala poznata kao "bucka" to više nije - Rebel Vilson je drastično smršala. Njen lični trener otkrio je kako je glumica vežbala.

Rebel Vilson potpuno je transformisala svoju figuru nakon što je izgubila više od 20 kilograma tokom poslednjih 10 meseci. Džono Kastano, koji je trenirao glumicu, sada je otkrio neke od njenih svakodnevnih treninga.

On je naglasio da za uspešno mršavljenje Vilsonove nije zaslužna dijeta, već pronalaženje ravnoteže. Vežbe na koje je Rebel bila fokusirana su vežbe sa tegovima za biceps, kao i mašine za ramena i ruke. Još jedna vežba na kojoj je insistirao je plank – Kastano tvrdi da je najbolja za sagorevanje masnih naslaga sa stomaka.

View this post on Instagram

Fight club! With Jessie & @amycastano ? #Legends

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

„Za vežbanje je najbitnije da je telo u pokretu“, rekao je dodajući da kombinuje vežbe izdrživosti i kardio tokom treninga sa Rebel Vilson.

Preporučio je 45 minuta vežbanja pet dana u nedelji, u kombinaciji sa zdravom ishranom, kako bi se postigao brzi i maksimalni gubitak kilograma.

Džono je objasnio da je „struktura“ takođe važna, rekavši da je vitalno imati rutinu koje se morate pridržavati da biste videli rezultate.

Pročitajte još:

Za neverovatnu transformaciju Rebel Vilson osim vežbanja zaslužna je i promena ishrane. Glumica je odlučila da isproba Majr metodu koju je osmislio Franc Havijer Majr još dvadesetih godina prošlog veka.

Majrova metoda se zasniva na intuitivnoj konzumaciji hrane koja bi trebalo da podstakne zdravu probavu.

Ovaj režim ishrane karakteriše nekoliko pravila: umesto brojanja kalorija se preporučuje intuitivnije konzumiranje hrane i fokusiranje na ono što je na tanjiru, tečnost se nikada ne pije uz obrok, ne jede se posle 17 časova, a preporučuje se da mlečne i glutenske proizvode izbacite sa jelovnika.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram