Testirala sam AirFryer kojim su svi zaluđeni – sad mi je potpuno jasno zašto

Ovo zaista može da promeni iskustvo kuvanja - čak i očajnim domaćicama.

S obzirom na to da je maj mesec Tefala, testirala sam jedan od njihovih proizvoda o kojima se trenutno najviše priča – čuveni AirFryer. Priznajem da nisam najbolja kuvarica i da ne volim da provodim sate i sate u kuhinji i baš zato sam pomislila da je ovaj uređaj stvoren za mene – i bila sam u pravu. Možda ovaj moj eksperiment koji možete pogledati u videu na početku teksta i vas ubedi u isto, pa odlučite da i sami nabavite svoj omiljeni Tefal proizvod po promotivnim cenama do kraja meseca.

Foto:promo

Ono što će vam se, verujem, posebno dopasti je činjenica da u njemu možete da pripremate bukvalno sve recepte koje vaša porodica obožava, ali na mnogo zdraviji način jer AirFryer funkcioniše na bazi vrućeg vazduha, te ulje skoro da i ne morate koristiti. Ali ne brinite, ukus je isti, ako ne i bolji.

Tefalov AirFryer je krajnje jednostavan za korišćenje, a najbolja stvar je što u toku pripreme ne morate da vadite iz rerne sve od igle do lokomotive i pravite nepotrebni haos u kuhinji, plus je priprema izuzetno olakšana i skraćena, tako da je pravi izbor za one koji nemaju vremena da pola dana provedu za šporetom.

Treba li da dodam i da zauzima malo prostora i lako se uklapa na svakoj polici ili kuhinjskom stolu, a delovi se skidaju i nameštaju u dva koraka i mogu se prati u mašini? Ako vam sve ovo nije dovoljan razlog da ga i sami priuštite sebi, pogledajte video na početku teksta. Sigurna sam da će vam brzi proteinski mafini koje sam spremala u njemu i više nego zagolicati nepce.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram