Slikala se dvaput u razmaku od minut i razbila najveću zabludu o ženskom telu

fitnes
Foto: Instagram/mollyavafit's profile picture mollyavafit

Dokaz da život zaista nije Instagram.

Prelepo lice, savršena figura i besprekorna kosa koje viđamo na fotografijama po internetu lako pomute samopouzdanje, ali i kreiraju sliku o ženskom telu koja nije realna. Baš to raskrinkava jedna devojka – u samo dva poteza.

@mollyavafit Welcome 🫶🏼 its a safe space for self love and person progress 😌🤎 #gymtok #selflove #fypシ #gymbody #gymprogress ♬ Flowers – Miley Cyrus

Fitnes influenserka Moli Ava je u želji da podstakne ljude da se ne porede s drugima pokazala šta je realnost iza idealnih fotki sa Instagrama. Naime, u samo dve fotografije pokazala je kako u stvarnom životu izgleda njeno telo – iz uglova i u pozama koje mnogi inače izbegavaju.

Ona je objavila dve fotografije nastale u razmaku od jednog minuta koje izgledaju vrlo različito.

Na jednoj slici ona pozira u bikiniju s natpisom „mojih 1 odsto“ pokazujući zategnut i ravan stomak, a zatim desno u opuštenijoj pozi u kojoj pokazuje svoje prirodno telo, salce na stomaku i smeška se u kameru s natpisom „mojih 99 odsto“.

„Brza promena poze i ugla i moje telo može izgledati tako drastično drugačije, ali sve sam to ja, na obe fotke je isto telo, koje volim i prihvatam.“

Ona napominje i da ono što se može videti na njenom profilu nije uvek onako kako ona izgleda kada pozira za neku fotografiju.

„Stalno gledanje društvenih mreža može vrlo lako da učini da se zaglavimo u začaranom krugu i zaboravimo da je sadržaj koji dođe do nas odabran i uređen“, rekla je.

Iako Moli ima zdravo telo i normalnu figuru, njen cilj je da pokaže ljudima da influenserke nemaju uvek onakvo telo kako se nama čini, piše Mirror.co.uk.

Otuda i snimak koji treba da nam posluži kao podsetnik da gotovo svaka žena ima – celulit.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram