Shoppster: Iznenađenja za Nedelju italijanske kuhinje

Foto: Promo

Čekaju vas posebna iznenađenja.

Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, pripremila je posebna iznenađenja, brojne pogodnosti i aktivacije za sve kupce koji se odluče na kupovinu italijanskih proizvoda tokom obeležavanja Nedelje italijanske kuhinje u svetu. Reč je o tradicionalnoj smotri italijanske gastronomije u zemljama širom sveta, koju Ambasada Italije u Beogradu ove godine obeležava od 14. do 20. novembra u saradnji sa Konfindustrijom Srbija, udruženjem italijanskih privrednika u Srbiji.

Najsavremeniji domaći „one-stop shop“, koji u ponudi ima preko 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, izdvojio je italijanske proizvode na specijalnoj stranici Nedelja italijanske kuhinje. Sve trenutno najpopularnije italijanske proizvode, od malih kućnih aparata, sve do posuđa, hrane i najboljih italijanskih vina, kupci će moći da razgledaju i brzo odaberu baš ono što im je potrebno uz dodatne pogodnosti.

Foto: Promo

“Kupci kupuju proizvode na platformi, a kroz njih kupuju i posebno iskustvo i ugođaj. Kroz proizvode, prateću ponudu, komunikaciju koju gradimo oko proizvoda, kupci mogu da osete duh zemalja, naroda, njihovih običaja i potrošačkih navika. Italijanska kultura, tradicija i običaji su vrlo bliski našem narodu i zato nam je izuzetno zadovoljstvo da smo drugu godinu zaredom deo obeležavanja Nedelje italijanske kuhinje u svetu, kao i da u ponudi imamo preko 100 italijanskih brendova. Takođe, srećni smo da smo u godini za nama unapredili saradnju sa udruženjem Konfindustrija Srbija koje okuplja preko 180 italijanskih i srpskih kompanija članica,” objašnjava izvršna direktorka kompanije Shoppster, Ljiljana Ahmetović.

Ona je dodala da svi italijanski preduzetnici mogu da računaju na punu podršku i otvorena vrata savremene eCommerce industrije u Srbiji, zahvaljujući iskustvu i uspešnim saradnjama sa kompanijama na svim nivoima – od mikro i malih preduzetnika do globalno prisutnih brendova.

Posetite Shoppster.rs i pogledajte šta nudi specijalno odabrana ponuda povodom Nedelje italijanske kuhinje u svetu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram