Recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba je top za one koji žele vitku liniju

Novak Đoković i Jelena, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stari recept - ali uvek može da se proba.

Jelena Đoković je još pre nekoliko godina napravila bum sa ovim receptom, ali s obzirom na to da nam se leto bliži i da mnogi o letnjoj liniji počinju da razmišljaju tek sad – odlučili smo da vam osvežimo pamćenje.

Naime, radi se o receptu za bruskete, ali ono što je posebno zanimljivo jeste to da ona uopšte nije koristila hleb. Zvuči nemoguće? Možda…

‘Brusketi bez hleba? Može. Umesto hleba krompir’, napisala je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

A, recept je vrlo jednostavan. Potrebno je da isečete krompir na kriškei stavite da se kuva svega dva, tri minuta. Ide sezona paradajza, tako da ga iseckanog, zajedno sa drugim namirnicama po želji, samo stavite preko kriški krompira. Sve to zajedno možete staviti koji minut još u rernu.

Nemojte da se ustručavate da pustite mašti na volju, verujemo da uz ove bruskete odlično ide i mocarela, šunkica ili kačkavalj, ali ako već pazite na liniju, onda samo pazite na kalorije.

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram