Poznati muškarci koji ne sakrivaju salce na plaži

Vin Dizel
Vin Dizel Foto:Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Iako je leto većini omiljeno godišnje doba, iščekivanje letnjih radosti i uživancije na plaži mnogim ženama je zapravo i opterećenje. Čim stigne proleće, već počinjemo da razmišljamo o tome kako ćemo za nekoliko meseci morati da se skinemo na plaži.

Planiramo razne dijete da bismo se do leta rešili šlaufa, tražimo kupaće kostime koji će nam pokriti stomak i radimo sve kako bismo ga sakrili.

U isto vreme muškarci se potpuno neopterećeno šetau plažama bez razmišljanja o svojim pivskim stomačićima. Njima ne treba lekcija o tome koliko je važno voleti svoje telo bez obzira na oblik i veličinu – odavno su je usvojili, piše zadovoljna.hr.

I dok tako sedimo umotane u peškir i pogledom tražimo skrovitije mesto na plaži na kojem nas niko neće videti, možda bi trebalo da se malo ugledamo na muškarce i njihovu nonšalantnost i da prestanemo sa skrivanjem.

Jedna poznata strana web-stranica posvećena fitnesu sprovela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba pola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka. Pokazali su da je stomak deo tela zbog kojeg se žene često osećaju nesigurno i skrivaju ga, ali muškarci su ga naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. Čak su i oni muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je stomačić seksi i vole da ga vide na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Među muškarcima kojih ne skrivaju svoje stomačiće mnogo je poznatih lica, a koji to slavni frajeri ponosno pokazuju „škembić“ na plaži, proverite u galeriji.

Adam Sandler Adam Sandler
Džerad Batler Džerad Batler
Metju Broderik Metju Broderik
Pirs Brosnan Pirs Brosnan
Leonardo Di Kaprijo Leonardo Di Kaprijo
Leonardo Di Kaprijo Leonardo Di Kaprijo