Poznata voditeljka smršala 60 kila i pokazala kako izgleda koža kad se „istopiš“

Foto: Credit line: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Zed Jameson / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Posle neverovatne transformacije ponosno se skinula u bikini.

Voditeljka Šanel Hejs karijeru je počela kao model, a kasnije je učestvovala u brojnim britanskim rijalitijima. Bila je poznata po reklamama koje je snimila za donji veš i kupaće kostime, međutim Šanel se odavno oprostila od konfekcijskog broja 34, te priznala da joj je hrana u određenom periodu života bila kao droga.

U prvoj trudnoći 2011. Hejs se dosta gojila, a kilogrami su nastavili da rastu i nakon trudnoće pošto se razvela od tadašnjeg muža, pa je utehu nalazila u hrani.

Kroz tri godine od konfekcijskog broja 34 došla je do 46 – dobila je dodatnih 40 kilograma.

Foto: Credit line: Zed Jameson / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Problem s viškom kilaže Šanel je prvo pokušala da reši liposukcijom, ali bilo je to samo prolazno rešenje. Potom je nastavila s treniranjem i izbacila je iz ishrane masnu hranu, pa je konačno uspela da se reši viška kilograma.

„Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam bila depresivna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34“, rekla je u jednom intervju.

Foto: Credit line: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, Šanel je 2017. rodila drugo dete i u toj trudnoći opet se dosta ugojila. Ubrzo nakon porođaja krenula je na dijetu koja je poznata i kao dijeta za slavne i uspela je da skine dosta kilograma, no onda je sve ponovno krenulo nizbrdo.

Tada je otišla na operaciju želuca, a u naredne dve godine smršala je čak 57 kila.

Rezultate ove operacije Šanel je nedavno pokazala na letovanju, kada se ponosno prošetala u žutom kupaćem.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Po ovim fotografijama vidimo da je voditeljka uspela dosta da smrša, i iako je višak kože kao posledica stalnog jo-jo efekta evidentan, ne deluje kao da Šanel to muči. Bravo, devojko!

***

BONUS VIDEO: Keto – savršena dijeta za Srbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram