Jela sam 9.000 kalorija dnevno, ne odričem se ničega i telo mi je isto, evo u čemu je tajna

Lakshmi
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kilogrami nisu merilo lepote, iskustvo i mudrost je ono što se ceni.

Američka televizijska voditeljka, spisateljica, aktivistkinja, glumica i model Padma Lakshmi je probala na hiljade jela tokom 17 godina u emisiji ‘Top Chef’, a ona dolaze s puno kalorija. Ove godine su je pozvali da se u bikiniju pojavi u kultnom broju magazina Sports Illustrated, na šta je ponosna.

Nedavno je otkrila da jede do 9000 kalorija dnevno dok snima seriju.

„Prva polovina sezone kada imamo puno takmičenja, unesem osam ili devet hiljada kalorija dnevno“, kaže Lakshmi. U jednom intervjuu ona je otkrila da se ugojila i do 7 kilograma tokom snimanja svake sezone ‘Top Chefa’ i povećala je dva broja haljine. Ali dodaje da nikada ne pokušava da se ograniči dok je na snimanju.

Padma Lakshmi
Rick Kern / Getty images / Profimedia

Nakon svake sezone zdravije se hrani i vežba pet puta nedeljno.

„Previše volim hranu da bih se izgladnjivala samo da bih izgledala dobro“, rekla je.

Umesto toga, ona odlazi u teretanu kako bi mogla da uživa u onome što jede. A još više je motivisana nakon što su je ove godine pozvali da se pojavi u kupaćem kostimu u kultnom broju magazina Sports Illustrated.

Padma Lakshmi
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Pomislila sam, moram ići da vežbam. Srećom, već sam bila prilično redovna u teretani jer je prošlo samo mesec dana otkako sam se vratila kući sa snimanja Top Chefa“, ističe.

Lakshmi je takođe rekla da joj laska što je zamoljena da se pojavi u izdanju popularnog magazina.

„Ubila bih za to kad sam bila model i u 20-im jer je to sveti gral, a nikad me nisu ni zvali za ovako nešto. I stvarno sam mislila da to neću doživeti, da budem iskrena“, kaže ova 52-godišnjakinja.

Kad je dobila poziv pre nekoliko meseci, nije mogla da veruje, prenosi 24 sata.

U nedavnom videu za Sports Illustrated, Lakshmi je rekla da je ‘slađe’ biti u kupaćem kostimu u 50-im nego u 20-im.

„Važno je pokazati ženama svih godina, tipova tela i boje kože da je lepota tako velika i da dolazi u širokom spektru“, rekla je Lakshmi. Kada mlade žene to vide, nada se da će shvatiti da imaju dug život i da ih iskustvo i mudrost zapravo čine zanimljivijima.

„Zahvalna sam na svom telu, što mi je omogućilo da imam bebu, što mi je omogućilo da jedem kao što jedem i na svemu što mi je dalo“, istakla je.

BONUS VIDEO: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram