Plan ishrane s kojim je Marija Šerifović skinula tri kilograma za pet dana

Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Marija Šerifović je smršala i ne krije kako!

Marija Šerifović otkrila je kako je smršala tri kilograma u samo pet dana. Pop pevačica je u martu održala četiri koncerta, a to je bio period kada je u brojnim obavezama bila izložena velikom stresu.

Dodala je da je prvobitno stres bio presudan faktor za mršavljenje, ali pevačica je otkrila i koja dijeta joj je pomogla.

„Bila sam izložena neviđenom stresu! Nisam mogla ništa da jedem, većinu obroka sam preskakala. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt s tostom. Danju sam imala probe pa nisam stizala ni da ručam. Jela bih samo uveče lososa, brancina ili odrezak… I tako pet dana”, kaže Marija.

Kako kaže, zbog nove figure imala je problema s garderobom.

„Kad sam otišla da isprobam odelo za prošli koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Krojačica mi je ponovno izmerila sve obline i pokazalo se da mi je obim stomaka, struka i nogu smanjen za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek mi je drago kad smršam”, rekla je pevačica koja je dve godine na posebnoj dijeti s kojom održava liniju.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i testeninu, ali ponekad ne može izdržati bez grickalica.

„Uvek sam gladna! Moja duša i oči su gladne! Događa mi se da ogladnim usred noći, pa otvorim frižider samo da nađem nešto zanimljivo, što god bilo… Ponekad se suzdržim, ali ne uvek”, kaže Marija, koja je veliki gurman, ali priznaje da ne voli da kuva, prenosi Azra.ba.

Primer njenog jelovnika:

Doručak – Palenta ili ovsene pahuljice s voćem

Ručak – Burger od lososa ili govedine

Večera – Cezar salata ili jogurt sa čia semenkama

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram