Najpoznatiji keto hleb bez brašna i kvasca – mekan kao duša, a jede se bez griže savesti za doručak, ručak i večeru

Savršen je u kombinaciji sa novom Argeta Lovačkom paštetom.

Savršen je u kombinaciji sa novom Argeta Lovačkom paštetom. Znate ono kad pokušavate da smršate pa vam svi redom pričaju “samo izbaci hleb i to je to”, a vama je kao i meni, još od detinjstva omiljeni doručak hleb i pašteta Argeta.

E zato je super što sad za sve nezdravo postoji mnogo hranljivija i zdravija zamena, a upravo takav jedan hleb u poslednje vreme stalno spremam. U pitanju je najpoznatiji keto hleb na svetu – LCHF hleb bez brašna i kvasca koji je i zdrav i ukusan i što je najbitnije brzo zasiti, a u kombinaciji sa Argeta Lovačka namazom je stvarno idealan doručak ili večera.
Od sastojaka će vam biti potrebne sledeće namirnice:

Foto: Promo

200 g semenki lana

50 g semenki susama

100 g badema

2 kašičice praška za pecivo

50 g mešanih semenki bundeve i suncokreta

1 kašika psilijuma

50 g maslaca

100 g kisele pavlake

6 jaja

250 g urde

so

A kako se ovaj hleb sprema, pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, kombinacija sa Argetom je odlična, jer je hleb low carb, a Argeta je napravljena bez veštačkih boja, konzervansa, aditiva, palminog ulja, glutena, sadrži samo biljna ulja i prirodne začine i znam da su komadi mesa i ribe koji se koriste za pravljenje stvarno najkvalitetniji i to se odmah i oseti. Potpuno je razumljivo zašto je baš Argeta mesni i riblji namaz broj jedan u Evropi. Definitivno dobra strana hleba – za mene čak i najbolja. A vi možete posetiti Argetin sajt kako biste videli ovaj, ali i mnogo drugih, ukusnih recepata za hleb i peciva.