Prava ideja za nedeljni ručak.
Ili za slavsku trpezu.
Sastojci:
2 sveže paprike (150 g)
100 g mlevenog junećeg mesa
50 g crnog luka
50 g šargarepe
50 g celera
50 g paradajz pirea
list lovora
biber
so
Priprema:
Crni luk sitno isečen pomešajte sa šargarepom, celerom i mlevenim mesom. Stavite u šerpu, dodajte malo vode i dinstajte.
Pri kraju dodajte biber, so i lovor.
Tim filom punite paprike.
Paradajz pire razmutite vodom, prelijte njime paprike, stavite u šerpu i kuvajte na tihoj vatri oko 30 minuta.
Na isti način možete puniti I tikvice.
Ovaj sjajan recept nam je dala Milena Đurić, nutricionistkinja iz „Najvećeg gubitnika“, velikog svetskog TV formata.
„Najveći gubitnik“ se emituje od ponedeljka do četvrtka u 20.30 h na TV Nova.
Gledaoci imaju priliku da prate živote ekstremno gojaznih takmičara, rešenih da nezdrave navike ostave iza sebe i izbore se za titulu „gubitnika“ i veliku novčanu nagradu, jer ko najviše izgubi – najviše i dobija.
BONUS VIDEO:
***
Pratite nas i na društvenim mrežama: