Najlakši način da smršate do Nove godine – bez dijete i odlaska u teretanu

Foto: Shutterstock

“Počinjem od sledećeg ponedeljka”. Koliko puta ste sebi obećali da ćete krenuti u teretanu ili probati novu dijetu, a onda pregazili svoje reči?

Idealna linija i onaj dobar osećaj kada se pogledamo u ogledalo su nešto čemu svi težimo – ali nije lako to postići. Dijete mogu da budu opasne po zdravlje i kontraproduktivne, a odlazak u teretanu naporan i iscrpljujuć. Međutim, postoji način da zdravo i lako smršate bez dijete i teretane.

Tajna je u tome da više ne morate da izađete iz udobnosti svog doma kako biste ostvarili odlične rezultate! Postoji lak način da obezbedite sebi redovnu fizičku aktivnost i komfor u isto vreme – a to su kućne fitness sprave.

Vaša mala kućna teretana, u kojoj vežbate kad vama odgovara i ne obazirete se na poglede, učiniće čuda za vašu motivaciju – i više nikada nećete propustiti trening. Takođe, vežbe možete prilagoditi vašim mogućnostima i tempu koji vam odgovara.

Počnite od osnova: nabavite udobnu prostirku, gume i trake za vežbanje, tegiće i loptu. Samo s tim rekvizitima možete da radite na desetine vežbi koje izaberete. Ali, nedostaje onaj najvažniji deo treninga za mršavljenje: kardio.

Kardio trening sagoreva kalorije i jača celokupno zdravlje, a pomoću jedne vrhunske sprave možete ga raditi od kuće: Shoppster fitness pametni sobni bicikl YC226BT.

Ovaj sobni bicikl je najbolja dugoročna investicija u vaš izgled i zdravlje, posle koje nećete ni pomisliti na dijetu ili teretaShoppster fitness pametni sobni bicikl YC226BT dolazi s bluetooth uređajem koji omogućava povezivanje bicikle sa vašim telefonom ili tabletom. Neće vam biti dosadno tokom vežbanja, jer aplikacije omogućavaju nesvakidašnje iskustvo – mogućnost da vozite biciklu pored reke, kroz kanjon ili šumu kroz gradove, da se prilikom vožnje takmičite sa ostalim online korisnicima i da poredite rezultate.

Sedište je udobno, a bicikl ima magnetni otpor. To je važno jer su magnetni sobni bicikli izuzetno tihi, pa možete da uživate u vašoj omiljenoj muzici za trening bez dodatne buke. Takođe, zahtevaju manji pritisak na sam bicikli, a otpor se može menjati u toku treninga i to jednostavnim okretanjem točkića za podešavanje.

Foto: Shutterstock

Shoppster fitness pametni sobni bicikl YC226BT je uvek pri ruci pa kardio trening možete imati svaki dan, čak i kada ne vežbate. Osim što ćete brzo primetiti kako se vaše salce topi, ne zaboravite da sve priznate lekarske organizacije kardio trening vide kao stub zdravlja.

Sa Shoppster fitness pametnim sobnim biciklom, do Nove godine ćete definitivno imati telo koje ste oduvek želeli – i još važnije, prati će vas dobar osećaj, veća energija i samopouzdanje.

Najbolje od svega je da je upravo ovaj bicikl trenutno snižen čak 30% na Shoppster MEGA akciji, koja traje do 16. oktobra 2022. godine. Zato nema više čekanja – jasno je šta je vaša sledeća pametna investicija. A znamo da je najbolja investicija u zdravlje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram