Najbolji YouTube kanali za vežbanje kod kuće

Vežbanje kod kuće
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Pandemija koronavirusa mnoge je naterala da prestanu da treniraju napolju i od svojih stanova naprave male privatne teretane. Najbolji saradnik za ovu avanturu su tutorijali na YouTube-u koji je prava riznica trenera za vežbanje kod kuće.

MadFit

Na ovom kanalu pronaći ćete mnoštvo videa sa vežbama koje pogađaju trbušne mišiće, gluteus i ruke i to u trajanju od samo 10 do 15 minuta, piše lepotaizdravlje.rs.

Kukuwa Fitness

Zabavna, energična plesna vežba koja je hit u celom svetu dobila je ceo jedan YouTube kanal. Ako želite nešto drugačije, a da pritom pokrenete celo telo, ovo je prava stvar za vas.

Brittne Babe

Na kanalu Brittne Babe otkrićete kardio treninge na plaži, fitness izazove, tradicionalne vežbe, kao i savete za ishranu.

Yoga With Adriene

Ovaj kanala namenjen je kako početnicima tako i iskusnima kada je joga u pitanju. Energija ove instruktorke, način na koji objašnjava i videa koji prate određenu temu – učiniće da se (još više) zaljubite u jogu i sve njene čari.

Lazy Dancer Tips

Ako želite vežbe koje će aktivirati celo telo i vretenaste mišiće, Alesia i će vam biti otkriće. Ona veruje da baletom možete da počnete da se bavite u bilo kojoj godini života. Sigurni smo da će vas naterati da se pokrenete.