Izazov: Ivana Španović vežbama za trbušnjake zaludela sve

vežbe za trbušnjake
Foto:Screenshot/Instagram/ivanaspanovic

Naša proslavljena atletičarka nedavno je na Instagram nalogu objavila koje vežbe radi pa ima tako isklesane trbušnjake. Njen snimak je odmah postao prava internet senzacija i sad mnogi razmišljaju da prihvate izazov i isprobaju ih.

Uz opis da joj je to omiljeni deo treninga, Ivana Španović je objavila nekoliko vezanih snimaka na kojima radi vežbe za trbušnjake.

Na prvoj vežbi Ivana u jednoj ruci visoko iznad glave drži bućicu (malo veću) i saginje se sa strane tako da drugom rukom skoro dodiruje stopala.
Još jedna sjajna Ivanina vežba za stomak izgleda ovako – treba leći na leđa, rukama iznad glave se držati za neki stabilan komad nameštaja i dizati uvis ispružene jednu pa drugu nogu. Za bolji efekat oko butina treba staviti traku za vežbanje.

Posebno zanimljiva je vežba u kojoj Ivana leži stomakom na zemlji. U rukama joj je šipka sa tegovima sa obe strane koju Ivana kotrlja po podu i ujedno se tako odiže i spušta.

Pročitajte još:

Obožavaoci su Ivanu zbog toga odmah prozvali ženom zmajem, oduševljeni njenom voljom i snagom.

„Kako ti uspeva da imaš takve pločice, ja vežbam svaki dan, ali ne ide“, požalio se jedan Ivanin pratilac.

Zato su drugi zaključili da je vreme za izazov i da vredi ispobati baš ove Ivanine vežbe.

Ivana je ovom objavom privukla i mnoge strance koji je prate. Divili su se onome što radi, toliko da su joj poručili da je kraljica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram