(FOTO) Preobražaj devojke koja je izbacila šećer godinu dana

ishrana bez šećera
Foto: SWNS / SWNS / Profimedia

Čips, kola, previše testa, suhomesnato, torte, sladoled… Kad se naviknemo na sve to, nije lako uvesti bilo kakvu promenu u ishranu. Jedna devojka je baš to uspela i odlučila da se odrekne šećera godinu dana.

Šenon Palmer (26) iz Bredforda dnevno je pila čak deset konzervi slatkog gaziranog soka jer je u tome videla način da se izbori sa problemima.

ishrana bez šećera
Foto: Tom Maddick / SWNS / SWNS / Profimedia

Naime, Šenon se život obrnuo naopačke kad je ostala bez kuće u kojoj je odrastala, a koja je izgorela u požaru u martu 2017. godine.

ishrana bez šećera
Foto: Tom Maddick / SWNS / SWNS / Profimedia

Da sve bude još gore, ona je sutradan otpuštena s posla.

Pročitajte još:

Sa tolikim stresom zbog gubitka pokušala je da se izbori slatkim gaziranim pićima, ali sve više je tonula u depresiju, a kilogrami su se lepili. Do leta 2017. Šenon je imala 107 kilograma i iz veličine S prešla je u XXL.

Ipak, sve se promenilo u septembru 2018. kad ju je bilo sramota da se skine u bikini na plaži u Španiji. Tada je počela da se hrani zdravo i izbacila je šećer iz ishrane. Za godinu dana, od novembra 2018, ona je smršala neverovatnih 38 kilograma i doslovno se preporodila. I danss uživa u novom telu i novim navikama, srećna što je promenila život nabolje.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram