Dva dana je jeo samo jaja – rezultat je i njega iznenadio

Foto: Printscreen/Will Tennyson

Koju hranu biste poneli sa sobom na pusto ostrvo? Jutjuber Vil Tenison kaže da najviše ljudi izabere jaja i upravo to saznanje ga je inspirisalo na jedan vrlo neobičan izazov - 48 sati jeo je samo jaja.

Jaja su izvor belančevina, gvožža, nezasićenih masnih kiselina i kalcijuma, „prirodni multivitamin“, kaže Tenison, koji je samo prvog dana pojeo 28 kokošijih jaja.

Da bi stvar bila zanimljivija, odlučio je da ih stalno priprema na različit način, pa ako tražite nove ideje, možda ih nađete u njegovom snimku.

No, pretpostavljamo da vas više zanimaju rezultati ovog eksperimenta.

Pročitajte još:

Na neobičnoj dvodnevnoj dijeti Tenison je izgubio oko 2,5 kilograma, što pripisuje zapravo gubitku vode. Osim toga, primetio je i neke druge promene.

„Mrzim što to moram da kažem, ali osećam se fantastično“, kaže Tenison nakon izazova, ali priznaje da je ovakva ishrana „previše restriktivna“ i da misli da bi se nakon nekog vremena suočio s „brojnim zdravstvenim problemima“.

Kaže i da su mu, dok se hranio samo jajima, fokus i energija bili impresivno visoki, iako se osećao „umorno i letargično“. Pogledajte kako je izgledao ovaj izazov.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram