![Dajana](https://zadovoljna.nova.rs/wp-content/uploads/2023/07/07/1688723899-profimedia-0346246085-750x496.jpg)
Šef kuhinje Daren Mekgrejdi rekao je da je princeza za doručak tražila baš ovo i to najmanje tri puta nedeljno.
Reč je o pasulju. Dajana je jela pasulj uz grejpfrut, šolju kafe i čašu soka od pomorandže pre odlaska u teretanu, otkrio je šef kuhinje.
„Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi za Insider.
Pasulj je inače deo tradicionalnog engleskog doručka. Služi se uz jaja, slaninu, kobasice i pečurke.
Novinarka Insidera, Aneta Konstantinides, odlučila je da isproba jutarnji jelovnik princeze Dajane.
„Baš kao i Dajana, otkrila sam da je pečeni pasulj odličan način se napunite gorivom pre podnevnog treninga. Obično ga uparim sa pečenim jajima i nekim feta sirom (ipak sam Grkinja). Dodaću i kriške avokada ako imam. I pasulj uvek jedem sa puno ljutog sosa i sveže mlevenim crnim biberom. Pasulj takođe ima odličan ukus sa kajganom i tostom“, otkrila je.
Ona, kao i princeza Dajana, jede pasulj iz konzerve.
„Za zagrevanje pasulja potrebno je samo dva i po minuta i zdrav je. Za doručak iskoristim pola limenke, koja ima 150 kalorija, devet grama proteina i nula grama masti“, kaže Konstantinides.
***
Bonus video:
Pratite nas i na društvenim mrežama: