Dečko je ostavio zbog debljine, ona smršala 76 kilograma

gojaznost
Dugo se mučila s kilogramima; Foto: Profimedia.rs

Dečko ju je ostavio nakon što su joj lekari rekli da ima višak kilograma i da je previše gojazna i da zato ne može da zatrudni. Danas se taj junak verovatno kaje jer Alida Drejer izgleda neprepoznatljivo nakon što je izgubila nestvarnih 76 kilograma.

Alida Drejer (27) iz Sidneja odmalena je imala višak kilograma, pa je neretko i izbegavala školu jer je trpela maltretiranje vršnjaka. Kad je imala 13 godina, dijagnostifikovan joj je sindrom policističnih jajnika i delimično zbog toga se ugojila, mada ona priznaje i da je jednostavno bila zavisna od hrane.

gojazna devojka
Skinula je neverovatnih 76 kg; Foto: Profimedia.rs

Gojaznost joj je donela i depresiju, a priznala je i da se povređivala i imala suicidne misli. Nije izlazila s momcima do 18. godine, a prvog dečka je imala sa 20. Ipak, suviše ju je bilo sramota da bude intimna s njim i da se obnaži. Želja za bebom je pobedila, pa je sa 23 godine poželela da postane mama.

Međutim, doktori su joj kazali kako verovatno neće moći da zatrudni jer ima veliki višak kilograma. Mesec dana nakon toga dečko ju je ostavio. Alida je tada uvidela da mora da menja život iz korena jer sa 140 kilograma ona nije mogla da stane u sedište u avionu, niti je uopšte mogla mnogo da hoda.

višak kilograma
Foto: Profimedia.rs

Uz dobar spoj vežbanja i zdrave ishrane Alida je skinula 40 kilograma i onda još 32 uz pomoć operacije. Sveukupno neverovatnih 76 kila za samo godinu dana! Eto, šta vam je karakter.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram