Crnogorka čija je transformacija oduvala Amerikance

Foto:Jam Press/@eunika.nyc / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fitnes model koja nas oduševljava neverovatnim transformacijama.

Piše: Ivona Dubičanin

Janja Milutinović je poznat fitnes model crnogorskog porekla koja svojim objavama na Instagramu oduševljava ljude širom sveta.

Foto:Jam Press/@eunika.nyc / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je odrasla u Švedskoj gde je još kao šestogodišnja devojčica počela da se bavi fudbalom, onda se oprobala u kareteu, gde je osvojila prvu titulu sa devet godina. Nakon detinjstva u ovoj zemlji, Janja se seli za Njujork, kada prestaje da se bavi sportom. Narednih sedam godina nije bila aktivna, a onda je u dve godine uspela da ostvari neverovatne rezultate u bodibildingu i fitnesu.

Janja je na svom putu padala, pobeđivala i gubila. Uspela je od totalne početnice da postane fitnes zvezda, a svoje putovanje kroz svet fitnesa rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je prati preko 340.000 ljudi.

Foto:Jam Press/@eunika.nyc / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Upornost i žilavost doveli su me do ovoga gde sam danas. Naučila sam da se nosim s teškim situacijama u životu, tako da mi nije bilo teško podnositi i bol i isprobati svoje granice do kraja. Uprkos izazovima, teškoćama i raznim preprekama, nikada nisam odustajala. Najdužu pauzu koju sam napravila od teretane bile su dve i po nedelje nakon porođaja“, napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi njena transformacija kroz pet godina. 

Komentari ispod fotografije Janjinih obožavaoca su se samo nizali, a ovo su neki od njih: “Vidim samo snagu, samopouzdanje, mudrost I lepotu”, “Bravo, ti si mi uzor”, “Ne mogu da verujem da je ista osoba na obe fotografije”…

Jedna njena koleginica, takođe fitnes model prokomentarisala je Janjin povratak u teretanu nakon samo dve i po nedelje od porođaja.

„Samo dve i po nedelje? Imaš sreće da ti se nešto nije dogodilo. Vreme za oporavak je nužno. Svi treba da usporimo ponekad“, napisala je.

Foto:Jam Press/@eunika.nyc / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video: Joga za zauzete mame 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram