Beograđanka u Armani odelu zasenila zvezde u Londonu

Mija Knežević
Mija je u žutoj bluzi, Foto: Zach Hilty/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njujorčanka balkanskog porekla Mija Knežević je svetlucavim Armani odelom uspela da zaseni mnoge poznate face na crvenom tepihu, na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Svoje svetlucavo Armani odelo, Mija Knežević je upotpunila crnim sandalama na visoku petu i crnom jednostavnom majicom koju je nosila ispod ovog moćnog sijanog sakoa.

Odelo još više odskače od očekivanih toaleta koje su nosile poznate lepotice, a sve je začinjeno elegantnim detaljima na kragni i rukavima.

View this post on Instagram

 

A post shared by Mija Knezevic (@mijaporter)

Ceo stajling upotpunila je vrlo jednostavnom šminkom i frizurom vezanom u visoki rep.

Mija je bila jedna od pionirki u doba kad su se modni blogovi pojavili – a njena kultna igra reči Mij-a-Porter, ispraćena nepogrešivim modnim ukusom, vinula ju je u sam krem njujorške scene.

„Kupujte komade koje volite individulano, onda ih sve nabacite kući i vidite da li to ‘radi’. Rizikujte, igrajte se, ekperimentišite. Styling should be a fun game“, rekla je za naš portal.

U svom odevanju, Mija je uhvatila slobodni, ekcentrični duh Njujorka i pomešala ga sa skandinavskim minimalizmom. Njeni autfiti pre svega uvek izgledaju udobno, jasno je da se Mija u njima oseća dobro u svojoj koži.

Ipak, baš nikada nije dosadno obučena – iako voli klasiku, svaki njen komad ima neki “pomak” – a to je ono što je presudno za izgradnju stila koji se pamti.

 

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***