5 najkreativnijih čitalaca koji su svojim palačinkama osvojili Nutella paketić

Foto: Promo

Oni su nas zarazili Nutella osmehom.

Ljubitelji Nutella brenda su u nedelju 5. februara proslavili Svetski Nutella dan i pokazali koliko vole omiljeni namaz od lešnika i koliko svoju Nutella ljubav vole da dele sa najmilijima.

Nekoliko stotina fanova najpoznatijeg krema na svetu okupili su se u beogradskom Ušću i novosadskom BIG šoping centru gde su uživali u Nutella palačinkama sa lešnicima, u palačinkama sa crvenim voćem – jagodama, borovnicama i malinama, kao i u palačinkama sa bananama. Poznati gastronom Lepi Brka je još jednom pokazao koliko je vešt u dekorisanju palačinki po Nutella receptima.

Paralelno s njim, svoje umeće u pravljenju najlepših Nutella palačinki pokazalo je i nekoliko desetina kuvara amatera koji su učestvovali u konkursu portala Zadovoljna i svoje recepte kačili na mreže sa tagovima #worldnutelladay i #WNDzadovoljna, kao i u odgovoru na naš post na Fejsbuku. Oni su se na ovaj način pridružili proslavi globalnog praznika koji je 2007. pokrenula američka blogerka Sara Roso, kada je samo jednim postom na društvenim mrežama pokrenula lavinu najrazličitijih postova hiljada pasioniranih zaljubljenika u Nutella brend.

Pet najkreativnijih rešenja dobiće kao nagradu neodoljivi Nutella paketić, a ovo su palačinke kojima su nas razoružali.

Foto: Facebook/Svetlana Savić Jeremić

*

Foto: Facebook/Jasmina Jovanovic

*

Foto: Instagram/vukojicaimaskolu

*

Foto: Instagram/ksenija_22_10

*

Foto: Facebook/Dajana Lukovic

Čestitamo i nastavite da širite Nutella osmeh!