Uz D Express od sada i karticom!

Foto: Promo

Nova mogućnost za plaćanje!

D Express kurirska služba zajedno sa kompanijom Mastercard uvela je mogućnost plaćanja i platnim karticama prilikom preuzimanja Shoppster pošiljke kod kurira na mestu isporuke.

Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard, koja će u velikoj meri kupovinu preko interneta učiniti praktičnijom, jednostavnijom i ugodnijom. Shoppster.rs, najveća online i TV prodavnica u Srbiji, prva je u našoj zemlji uvrstila ovaj način plaćanja prilikom preuzimanja pošiljki, koje dostavljaju kuriri D Express službe. Očekivanja su da će se u skorijoj budućnosti znatno proširiti broj trgovaca za koje će ova usluga biti omogućena.

U praksi, to znači da će kuriri na svojim postojećim uređajima imati instaliranu platnu aplikaciju zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, a građani će umesto samo gotovinom, moći celokupnu vrednost pošiljke da plate platnom karticom ili mobilnim telefonom.

Kako je pokazalo najnovije MasterIndex Srbija istraživanje za 2022. godinu, 29% ispitanika želi da plaća karticama upravo kod kurira u trenutku dostave. Na ovaj način D Express i Mastercard izlaze u susret potrebama i očekivanjima korisnika za brzim i praktičnim plaćanjima.

O kompaniji D Express

Kompanija D Express je vodeća ekspresna kurirska služba na našem tržištu koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Kao lider na tržištu, kompanija se trudi da prati svetske trendove i standarde u logistici. Od samog osnivanja, kompanija se može pohvaliti inovativnim rešenjima i uslugama koje je prva uvela na naše tržište. Tako je svojim klijentima, pored standardnih usluga dostave pošiljaka, 2020. godine ponudila uslugu preuzimanja putem paketomata. Danas se D Express može pohvaliti najvećom mrežom paketomata u Srbiji koja broji preko 100 lokacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram