Uranjanje u svet najfinijih detalja sa Samsung Neo QLED televizorom

Foto: Promo

Skoro mi je bilo postavljeno malo šaljivo, ali provokativno pitanje: „Da možeš, koju bi seriju gledala doživotno?“

Samo zamislite izraz male zbunjenosti na mom licu nakon ove rečenice, pošto ima toliko serija vrednih pažnje da ipak ne bih mogla da se opredelim samo i zauvek za jednu…

Ipak, ako baš moram da biram, možda bih mogla da se odlučim za jedan žanr. Upuštanje u avanturu sa dozom fikcije i naučne-fantastike je moja „cup of tea“, a da i tekako može da se uživa i u mračnim i tamnim kadrovima ovakvog sadržaja dokazao je televizor koji sam imala priliku nedavno da isprobam – Samsung Neo QLED.

Pre svega, kada sam ga postavila na zid, enterijer moje dnevne sobe se potpuno promenio. Za to je definitivno zaslužan „famozni“ Infinity One dizajn koji se ističe svojim skoro neprimetnim tankim, crnim ivicama. Sofisticiran i sa natprosečnim specifikacijama, ovaj televizor je postao moj spas i zen nakon teškog radnog dana.

Foto: Promo

Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, ovaj model televizora prikazuje veoma jasan sadržaj, tako da se boje razlivaju praveći idiličnu atmosferu u prostoriji, posebno kada su u pitanju moje omiljene „mračne“ serije sa Netflixa. Čak i najsitniji detalji su prikazani na ovom tv-u, a „krivac“ za to je Quantum Matrix Pro tehnologija. Sve u svemu, uz pomoć ovog tv-a, lako pronalazim i detalje u detaljima.

Pored svih moćnih vizuelnih karakteristika Neo QLED-a, osećaj i doživljaj gledanja sadržaja je još intenzivniji uz Dolby Atmos zvuk koji dodaje vrhunski efekat celokupnoj atmosferi. Uz to on poseduje i 3D zvuk, takozvani OTS+ uz koji sam se osećala kao da sam na mestu zbivanja. Već danima se potpuno prepuštam audio performansama ovog vrhunskog uređaja jer zvuk izlazi iz svih uglova tv-a, pa bez obzira na to da li stvarno pratim neki sadržaj ili je tv uključen „u pozadini“ dok završavam dnevne obaveze, ne mogu, a da ne priznam da mi kvalitetan, oštar zvuk „okupira“ pažnju iz minuta u minut.

Foto: Promo

Sve ove karakteristike Samsung Neo QLED-a sam zavolela za samo nekoliko dana. Pitam se koje bi još sve performanse mogle da me iznenadi u budućnosti… Naravno, nestrpljiva sam da to saznam i, dok pišem ovaj tekst, Neo QLED je uključen i kao da me zove da mu se posvetim.

Zbog toga, odlučila sam da od danas započnem sa gledanjem novu seriju, a da će se svi fenomenalni efekti pokazati još boljim u novim kadrovima, u to svakako ne sumnjam.

Više informacija o Neo QLED TV-u na linku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram