Sve prednosti ugradne tehnike – ako opremate svoj prvi stan

Foto: Promo

Svaka žurka počinje, ali se i završi u kuhinji! Bilo da se radi o proslavi useljenja u novi stan, rođendanu ili slavi, svaki gost, pre nego što krene kući, voli da „promoli“ glavu u kuhinju i da natoči još koje pićence ili „mazne“ još po koji kolačić… Zato su vremenom nestala kuhinjska vrata, pa iz kuhinje često samo „uplivamo“ u dnevni boravak… Kuhinje su postale pravo ogledalo jedne porodice, one su sada „na oku“, pa zato oni koji kupuju svoj prvi stan ili renoviraju stari, žele da njihova kuhinja bude i lepa i funkcionalna, da je u njoj sve na svom mestu, a da mesta bude dovoljno.

Sve po vašoj meri

Zato je ugradna tehnika sve popularnija među mladim ljudima, jer kuhinje sa ovim uređajima imaju moderan dizajn, lako se održavaju, a pružaju i maksimalnu funkcionalnost i lepo izgledaju.

Ugradnu rernu možete da postavite gde god vam odgovara: niže, kao što se oduvek radilo, ili na nekoj višoj poziciji, što se pokazalo kao mnogo praktičnije. Nova „Beko“ rerna iz linije „Beyond“ sa „AeroPerfect“ tehnologijom koja omogućava pravilnu raspodelu toplote po čitavom plehu uz preciznu kontrolu temperature ili „Split&Cook“ tehnologija koja omogućava da u jednoj rerni spremite više jela na različitim temperaturama, bez mešanja mirisa i ukusa – idealan su izbor za sve one koji tek ulaze u svoj novi stan. Rerna je modernog dizajna i maksimalno je funkcionalna, štedi vreme, a rezultat je ravan onom koji postižu i profesionalni kuvari.

Uvek je sve čisto i sređeno

Ugradnu ploču za kuvanje takođe možete da postavite tamo gde vam odgovara – blizu rerne ili u skroz drugom delu kuhinje. „Beko“ ugradne ploče, bilo da su na struju ili na gas, maksimalno su bezbedne i funkcionalne. Funkcija bezbednog korišćenja gasa isključuje gas kada se plamen gorionika ugasi, ako nešto, na primer kipi iz šerpe. Dakle, nema brige, nema curenja gasa. Tu je i „IndyFlex“ – fleksibilna ploča za kuvanje koja odgovara svim tiganjima koje imate. Na ovoj ploči možete da spremate male ili velike obroke. Fleksibilne zone kuvanja se objedinjuju kako bi se napravile veće zone, pa možete da koristite četiri tiganja standardne veličine ili dva veća i da pripremite količinu hrane koju želite. Ploče su moderno dizajnirane, lako se koriste, lako se čiste i uvek lepo izgledaju.

Foto: Promo

Ugradni frižideri, skriveni iza modernog kuhinjskog fronta koji ste sami odabrali, učiniće da kuhinja uvek izgleda uredno. Ugradna tehnika je zato najbolji način da opremite kuhinju na koju ćete biti ponosni kada je reč i o dizajnu i o funkcionalnosti.

A svaka žurka ili druženje sa prijateljima u vašem novom domu, ne može se zamisliti bez kafe. Zato, opremite kuhinju i popijte prvu kafu na “Beko” račun!
Kompanija “Beko Balkans” nagrađuie svakog kupca koji je ostvario kupovinu bilo kojih “Beko” ugradnih uređaja u iznosu od najmanje 120.000 dinara! Akcija traje od 15. novembra do 15. decembra 2021., a svaki kupac “Beko” ugradne tehnike u ovoj vrednosti, treba da se prijavi na sajt bekopoklon.rs, i kao nagradu dobiće “Beko” aparat za kafu.

Foto: Promo