Prolećni šoping uz Mega akciju i do 60% uštede

Shoppster Mega akcija

Poruči tokom Shoppster Mega akcije i uštedi do 60% na belu tehniku, baštenski nameštaj, kućne aparate, sportsku i baby opremu, televizore i telefone...

Tradicionalna prolećna Mega akcija traje već nekoliko dana, a Shoppster kao inovator savremenog šopinga u regionu ne prestaje da iznenađuje. Ovoga puta možete ostvariti i do čak 60% uštede na bogatu ponudu proizvoda do 24. aprila.

Na ovoj modernoj one-stop shop destinaciji možete naći više od 4.500 renomiranih brendova i preko 300.000 kvalitetnih proizvoda. Shoppster tradicionalno priređuje Mega akcije dva puta godišnje, s proleća i jeseni i svaki put ponuda je sve veća. Sveobuhvatan, isplativ i udoban šoping je nagrada stalnim kupcima za poverenje. Kvalitetan pristup prepoznaju i novi korisnici, tako da je trenutno preko 165.000 zadovoljnih članova Shoppster Smart loyalty programa.

Mega ponuda – super cene za isplativu kupovinu

Šta zapravo obuhvata aktuelna mega ponuda? Podrazumeva više nego pristupačne cene za proizvode iz čak 25 različitih kategorija: Od bele tehnike i malih aprata, sportske opreme i baštenskog nameštaja, preko dečijeg i pet asortimana, sve do televizora, računara i mobilnih telefona. Podjedanko su zastupljeni najpoznatiji svetski

brendovi kao i domaće handmade zanatlije.

Proleće je savršeno za uživanje u dvorištu, a sada možete uštedeti skoro 18.000 dinara na Nebraska baštensku garnituru, koja krasi bašte mnogih kafića. A kad smo kod lepog vremena – svaki roditelj će uživati da prati dete na prvom BBO triciklu po stazicama parkova, kojeg možete nabaviti uz 33% uštede. Sa druge strane, bliži nam se Evropsko prvenstvo u fudbalu, a cena moćnog Hisense televizora sa QLED ekranom i 4K ultra HD rezolucijom je samo 49.999 RSD. Komplet TCL klima uređaja i prečišćivača vazduha je takođe dostupan po promo ceni, a biće idealan da tokom vrućina napravite prijatan ambijent dok gledate utakmicu. A oni koji žele da budu u formi za leto, ne treba da propuste 49% uštede na Shoppster fitness traku za trčanje.

Ovo je tek nekoliko primera koji ilustruju šta vas očekuje na ovom mega isplativom šopingu. Sve vaše želje sada su još povoljnije, dostupne za poručivanje 24/7 i to uz mega uslugu.

Mega usluga – bezbroj opcija za udoban šoping po meri

Mega uslugom Shoppster se kao prva integrisana online i TV prodavnica pobrinuo da kupovina bude kompletna. Konstantno radi na usavršavanju korisničkog iskustva i implementira nove mogućnosti koje štede vreme i kupcima čine kupovinu jednostavnijom. Na svakom koraku kupovine – prilikom plaćanja, preuzimanja i dostave imate izbor od više opcija koje vam omogućavaju da oblikujete šoping po svojoj meri. Možete da platite karticom kod kurira ili da račun podelite na više rata. Odaberite dostavu preko praga ili sami besplatno preuzmite pošiljku na paketomatu, kad god vama odgovara. To nije sve – jednostavnom registracijom na shoppster.rs dobijate status Smart korisnika i niz drugih privilegija na raspolaganju.

Ako želite da uživate u modernom šopingu, gde je sve na jednom mestu, sada je pravi trenutak da istražite Shoppster Mega akciju, gde možete ostvariti do 60% uštede na bogatu ponudu najrazličitijih proizvoda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram