Ove zime okitite svoje prozore najboljim zavesama na tržištu

Rolo zavese
Rolo zavese, Foto: Andrew Wood / Avalon / Profimedia

Učinite dobro za sebe i svoje ukućane, dekorišite prozore i staklena vrata uz pomoć najsavremenijih zavesa – zavesa sa sistemima. One imaju jako puno prednosti zbog čega su obožavane od sve većeg broja kupaca.

Donesite novogodišnju odluku da živite u lepšem i čistijem prostoru i odaberite zavese koje će najbolje transformisati vaš dom. Ovo su naše preporuke!

Rolo zavese po meri – klasika i elegancija su uvek u modi

Jedna od najboljih dekoracija prostora jesu rolo zavese po meri. Reč je o zavesama sa sistemom za pomeranje platna koji je tanak i zauzima malo prostora iznad prozora, a efikasno podižu i spuštaju zavesu.

Ono što rolo zavese čini savršenima je to što je platno tanko i zategnuto pa se zavesa koriguje i po širini i po visini. Na ovaj način se precizno uzimaju mere pa se rolo zavese savršeno uklapaju prema širini i visini prozora.

Ovako svaka prostorija izgleda odlično, a pogled na prve pahulje i snežnu panoramu uokviren zavesama koje imaju dezen i boju koju ste oduvek želeli.
Uz to, rolo zavese mogu imati različit stepen transparentnosti, ali su tu i neprovidne koje mogu zameniti roletne pa će se odabrati najbolja opcija za svaku prostoriju i svaki prozor.

Zebra zavese – najčešća dekoracija na prozorima ove jeseni

Jedna podvrsta rolo sistema jesu i zebra zavese koje imaju sličan mehanizam, ali on ovde pomera dvostruko platno.
Često se postavlja zato što uspešno kombinuje klasične zavese sa roletnama i savršeno reguliše prodor svetla sa svojim poprečnim prugama.

Pomeranjem se obezbeđuje potpuno zamračivanje, delimičan prodor svetla, ali se zavese mogu i namotati u kutiju mehanizma kao opcija za potpuno gole prozore.

Volećete zavese sa sistemima

Obe vrste su dekorativne i u potpunosti menjaju izgled svake prostorije jer se ne nabiraju, a platna se izrađuju u najrazličitijim bojama i sa šarama pa se mogu uklopiti uz postojeće uređenje ili isticati u njemu.

Novina je to što se i rolo i zebra zavese ne skidaju, ne peru i ne peglaju. Dovoljno je osvežiti ih vlažnom krpom i biće blistave i čiste pa su bezbedne čak i za dečije sobe i prostore u kojima borave osobe narušenog imuniteta.

Platno ne skuplja viruse, bakterije, grinje, prašinu i mirise, sve spada sa antibakterijskog materijala koje ne bledi koliko god bilo izloženo suncu. To znači da će vaše nove zavese izgledati perfektno i naredne godine kada budete kroz prozor gledati uspavanu prirodu i bajkovit snežni predeo.

Nije zanemarljivo ni to što se itekako isplate jer se ne moraju menjati čak i decenijama, a uvek će izgledati savršeno i lepo. Pomislite samo koliko je to ušteda u pranju, peglanju i kupovini klasičnih modela koji se vrlo brzo promene…

Prednosti zavesa sa mehanizmom je još i više, a jasno je da svima odgovaraju jer su sada retki domovi čije prozore oni ne krase.

Iskoristite popuste i akcije, pozovite firmu za proizvodnju i ugradnju ovih modela i za par dana zakoračite u budućnost dekoracije i opremanja jednog prostora.
Ove zavese su već duže vreme najsavršeniji model pokrivki za prozore, a zbog svojih prednosti će ostati to i u budućnosti. Budite jedan od zadovoljnih kupaca.