Ova prenosna kućica toliko je jeftina da je rasprodata brzinom svetlosti

Foto: Amazon

Pogledajte prenosnu kućicu različitih namena - ona može biti mini dom, kuća za goste, izdvojena kancelarija, umetnički atelje, ali i prostor za vežbanje.

Malene kuće u poslednjih nekoliko godina stekle su veliku popularnost među ljudima širom sveta, a posebno među samcima i parovima u Americi. Iako ne osiguravaju veliku kvadraturu, znatno su jeftinije od drugih kuća na tržištu nekretnina što ih čini izuzetno poželjnima.

Mini kuće su toliko tražene, da se mogu naći i na Amazonu. Ova poznata onlajn trgovina koja prodaje sve od igle do lokomotive svojevremeno je nudila ručno rađenu prenosnu kućicu trouglastog oblika i u dimenzijama 6.8x5x6.3 metara, a koju je krasila jednostavna montaža i demontaža.

Skroman životni prostor

Foto: Amazon

Montažnu kućicu modernog dizajna bilo je potrebno samostalno sastaviti iz dopremljenih delova, a koji su bili napravljeni od drveta, čelika i drugih izdržljivih materijala.

Modularna kuća uključivala je i solarne ploče s kojima se živi održivije, ali i štedi dosta novca na računima za struju.

Foto: Amazon

Kućica je obuhvatala kupatilo, skroman životni prostor – pa čak i potkrovlje. Reč je proizvodu različitih namena – ona može da predstavlja mini dom, gostinsku kuću, izdvojenu kancelariju, umetnički atelje, ali i prostor za vežbanje.

Foto: Amazon

Rasprodana je i trenutno ne može da se nabavi. Razlog za to krije se u njenoj relativnoj niskoj ceni. Naime, prodavala se za oko 9.000 američkih dolara, odnosno oko 8.300 evra, piše Punkufer.dnevnik.hr. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram