Otkrijte gde su najveći popusti za crni petak

Foto: Promo

Sada je pravi trenutak da obavite najbrži, najlakši i definitivno najudobniji šoping za Crni petak!

Prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, Shoppster.rs, pripremila je više nego uzbudljivu ponudu tokom perioda najveće potrošačke groznice u godini, a na najvećim popustima ikada zabeleženim na ovoj platformi naći će se trenutno najtraženiji proizvodi iz svih kategorija.

Domaći „one-stop-shop“ trenutno broji više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, a akcije će obuhvatiti praktično sve – od najzvučnijih svetskih imena do domaće ponude malih preduzetnika, ali i sopstvenih brendova Shoppster „kuhinje“. Ogromnu popularnost već su prikupili Samsung QLED televizori, Candy, Bosch i Whirlpool mašine za rublje iz kategorije Bela tehnika, Toshiba laptop računari, kao i Shoppster fitnes program, prečišćivači vazduha i Eterna Kolagen kao najnoviji šampion kategorije Lepota i zdravlje. Pospusti idu i do 50% niže, a trajaće sve do 27. novembra.

Foto: Promo

Shoppster poručuje da će ove godine, globalna šoping euforija koju zovemo Crni petak značiti isključivo udobnost i uživanje u potrazi za najboljim akcijama.

„Često vezujemo Crni petak za ogromne gužve u prodavnicama, haotične scene ispred kase i ponajviše neprijatnu trku u strahu da će najpopularniji i najjeftiniji artikli brzo nestati sa polica. Shoppster potpuno menja ovu sliku i korisnicima nudi prijatnije iskustvo kupovine. Sa velikim zadovoljstvom najveću godišnju šoping groznicu pretvaramo u brzo, lako i bezbedno iskustvo iz udobnosti naših domova,“ objašnjava CEO kompanije Shoppster, Ljiljana Ahmetović.

Ahmetović takođe ističe da su popusti nikada veći u svim kategorijama, prilike za uštedu gotovo neograničene, a poseban je akcenat na novitetima.

„Očekujemo obaranje svih rekorda u broju porudžbina, zbog čega nam je posebno drago što naši kupci imaju različite mogućnosti dostave, od kojih će moći da odaberu one koji im najviše odgovaraju. U ovom periodu od velikog značaja će biti i DExpress paketomati koji za kupce znače uštedu neprocenjivog vremena, kontrolu same porudžbine i prilagođavanje njihovim obavezama i uopšte svakodnevnici,“ ističe Ljiljana Ahmetović, izvršna direktorka kompanije.

Do još većeg izražaja će doći pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu da pomoću ovog programa dodatno uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im treba po nikad povoljnijim cenama.

Pored kupaca, od Crnog petka i pretprazničnog perioda mogu podjednake koristi imati i mali i mikro preduzetnici, a Shoppster podseća da su svi predstavnici male privrede uvek dobrodošli na ovoj platformi, i da od nje mogu očekivati lako i brzo ulistavanje, neprekidnu dodatnu podršku, edukaciju i otvorena vrata moderne eCommerce industrije i svih prilika koje ona donosi.

Posetite Shoppster, online prodavnicu sa najboljim ponudama za Crni petak. Požurite, jer popusti traju do isteka zaliha zaključno sa 27. novembrom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram