Od stvari koje je pronašao na ulici renovirao je stan – rezultat nas je oduševio

Foto: Instagram/adrianvvlogs, TikTok/adrianvvlogs

Od stvari koje su za bacanje napravio je umetnička dela.

Da li ste znali da od obruča koša možete da napravite lampu, od skejtova fenomenalnu policu za knjige, a od košarkaške lopte saksiju za cveće?

U svom domu sigurno imate neke stvari koje više ne koristite, ali ipak uz malo truda od njih možete dobiti sasvim drugačije stvari koje će opet biti u upotrebi.

Isto tako na ulici možete da ponađete dosta stvari koje na prvi pogled izgledaju kao nešto što treba da završi u kanti, ali uz ideje, vaš stan mogu da ulepšaju. To najbolje zna Adrian Vazkez koju je uredio kuću stvarima koje je našao na ulici.

@adrianvvlogs Over 93 Million Views across all platforms in 2 months! I appreciate you all VERY VERY VERY much! Thank you to everyone who has supported ♥️ #interiordecor #homedecor #furnitureflip #nycapartment #diy ♬ 2022 season trend x Clocks by Coldplay - CONTENT CREATION TIPS

Adrian je napravio unikatne stočice za dnevnu sobu od delova kamenih stubova koje je prefarbao u crno, zatim je od starog toaletnog stočića koji je pronašao pored kontejnera napravio gramofon, od kolica za hranu jedinstvenu policu za piće, a od obične bele posteljine i malo farbe dizajnirao slike koje je potom okačio na zidove.

@adrianvvlogs Turing a nightstand into a Joshua Vides inspired Night Stand #diy #stoopingnyc #furnituremakeover #homedecore #interiordesign ♬ original sound - welcome

Zatim je staru belu komodu preuredio samo sa crnim markerom u noćni stočić, a providna stolica koju je našao pored kante, savršeno se uklopila u ostatak njegovog stana.

@adrianvvlogs I found this chair in the trash 🤯 #stoopingnyc #interiordesign #homedecor #furnitureflip #ikeachair ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Adrian je od stvari pored kojih svakodnevno prolazimo na ulici napravio prava umetnička dela i svom prostoru dao unikatni pečat.

***

BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram