Najisplativiji Mega šoping ovog proleća

Bogata ponuda najtraženijih proizvoda uz popuste i do 50% u okviru prolećne “Mega Akcije” na Shoppster.rs – prvoj i najvećoj onlajn i TV prodavnici u Srbiji; Foto: Promo

Bogata ponuda najtraženijih proizvoda.

Shoppster.rs, kao prva i najveća onlajn i TV prodavnica, tradicionalno dva puta godišnje priređuje “Mega akciju” za sve svoje kupce. Na prolećnoj “Mega akciji” ove godine, koja je u toku već nekoliko dana, kupci će do 12. aprila moći da pronađu više hiljada proizvoda vodećih svetskih i domaćih brendova po promotivnim cenama sniženim i do čak 50%!

I ovoga puta, najveća domaća e-commerce platforma nudi kvalitetne artikle iz 24 različitih kategorija: od bele tehnike i elektronike, lepote i zdravlja i baštenskih alata, preko hrane, pića i posuđa, pa sve do dečije i baby opreme. Kupci imaju idealnu priliku da nabave baš ono što im je potrebno po najpovoljnijim cenama i to sve na jednom mestu.
Kao i prethodnih godina, svojim „Mega akcijama” Shoppster želi da na najadekvatniji način nagradi dobijeno poverenje kupaca. Pažljivo osluškujuju potrebe i interesovanja potrošača, pa su zato i ovog proleća priredili najpopularnije i najprodavanije proizvode uz super sniženja. Asortiman najveće “one-stop shop” prodavnice se i dalje proširuje, te nakon samo tri godine trenutno broji čak 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova.

Na popustu su, između ostalog: Nebraska baštenske garniture, savršene za prolećnu sezonu, a Hiland Mountain bike, idealan za vožnju u prirodi dostupan je za samo 19.999 RSD. Svakom domaćinstvu potrebna je pouzdana Union bela tehnika, koja je na 25% popusta, kao i nemački kvalitet Karcher paročistača. Za frizuru kao iz salona tu su Remington prese i fenovi, a dame će se obradovati i L’Oreal Elseve setu od 999 RSD. Shoppster je mislio i na ljubimce, te je u ponudu uvrstio i Whiskas hranu za mačke!

Ni posle tri godine uspešnog poslovanja, Shoppster ne prestaje da nas iznenađuje – kako sezonskim akcijama sa velikim popustima, tako i brojnim olakšicama pri kupovini. Tako su krajem prošle godine prvi i jedini uveli opciju plaćanja karticom prilikom preuzimanja pošiljke kod kurira. A tu je i onaj svima poznati benefit za sve njihove registrovane kupce – besplatno preuzimanje pošiljaka na paketomatima širom zemlje, koji pokrivaju preko 120 lokacija u 40 gradova.

Zašto ne iskoristiti sve fenomenalne benefite koje ova najveća domaća “one-stop shop” prodavnica pruža i ne baciti se u istraživanje Mega ponude već danas?!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram