Najbolji momenat u stanu Tamare Kalinić – njen dečko koji slučajno upada u kadar

Foto: youtube screenshot

Minimalistički raj.

Tamara Kalinić, naša najpoznatija influenserka, poznata je po svom nepogrešivom osećaju za modu, a sad je otkrila da ima i tek kako smisla za uređenje enterijera pokazavši svoj dom.

Nakon što je prošle godine doživela pljačku stana u Parizu, Tamara je odlučila da je pravo vreme da napusti grad svetla i preseli se u drugu prestonicu mode, Milano.

Tamara u ovom stanu živi sa svojim partnerom, Italijanom Filipom Testom, zbog kog se i preselila, a najbolji momenat videa u kojem je pokazala gde živi desio se kad je upravo on slučajno ušetao u kadar dok se Tamara snimala.

Poznata lepotica, iako je influenserka, svoj privatni život ipak vešto skriva, a razlog tome je što je izabranik njenog srca povučen i ne voli da bude u žiži javnosti, pa tako nismo imali mnogo prilike da ga vidimo.

„Možda ću nekad i objaviti neku zajedničku fotografiju, ali za sada ne vidim potrebu da to radim“, rekla je jednom prilikom.

Na Instagramu je međutim sa svojim pratiocima otkrila kako izgleda njen dom, ali je lokaciju ipak vešto sakrila.

Tamara je kuću uredila minimalistički, a u njoj dominira bela boja koja simbolizuje eleganciju, čistoću i jednostavnost.

Trpezarijom dominira veliki mermerni sto sa zanimljivom vazom u obliku ženskog torzoa, a odmah uz nju se nalazi dnevni boravak s komfornim dvobojnim kaučem.

***

Bonus video: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram