Moderno uređenje stana i ALU stolarija

ALU stolarija profimedia
ALU stolarija profimedia

Moderno uređenje stana i ALU stolarija sada sve češće idu zajedno. Ako ostavimo po strani samo na čas taj estetski deo i privlačan izgled, ostaje nam još jedna prednost- energetska efikasnost. Pored svih nabrojanih pluseva koji idu u korist ALU stolariji tu je i praktičnost, brza ugradnja i lako održavanje. Tako da ako se dvoumite oko odabira, sa ALU stolarijom svakako nećete pogrešiti.

Uređenje stana i ALU stolarija 

Aluminijumskom stolarijom se često postiže taj vanvremenski i minimalistički stil. Ono što još možete postići ALU stolarijom jeste vizualno veći i svetliji prostor. Kada odabirate ALU okvire za prozore i vrata trudite se da okviri budu takvi da vaš prostor vizualno izdužuju.

Ono što možemo primetiti jeste da se trend iz ostalih zemalja pretače i kod nas. Stranci na primer kada biraju stanove, vode računa o svetlosti, energetskoj efikasnosti i naravno o stilu. Minimalistički stil je inostranim državljanima favorit. Ono što možemo zaključiti kroz određenu statistiku iznajmljivanja stanova i nekretnina jeste upravo to. Stanovi opremljeni u minimalističkom stilu, sa akcentom na prirodnu svetlost i zanimljivim dekorom se najčešće i najbrže izdaju.

Velike staklene površine

Veliki prozori i klizna vrata od aluminijuma omogućavaju da u vaš stan ili kuću prodre velika količina sunčeve tj dnevne svetlosti. Dnevna svetlost čini dom energičnijim, ljudi unutra su puni elana, dok sam prostor izgleda lepše.

Prednost ALU stolarije jeste što dolazi u raznim bojama i može biti različite završne obrade. Tako da se u svakom momentu može odabrati idealna stolarija koja odgovara ostatku enterijera u samom domu ili u stanu.

Na sve ovo možemo dodati balkon, terase ili bašte, tako da pomenute klizna vrata mogu omogućiti spajanja spoljnog i unutrašnjeg dela stana, na ovakav način se dodatno dobija osećaj komfora i prostranosti.

Velike staklene površine su pravi mamac kada se govori o najmu nekretnina. U ovom periodu najviše stanova se traži od strane stranaca. Stranci vole osećaj komfora, vole udobnost i teže prostranim stanovima koji nude mesta za mir i odmor. Najčešće se ovakvi tipovi stanova izdaju na višemesečne ugovore, tako da je to dodatni plus i kod onog ko iznajmljuje stan, a i kod onog ko nekretninu u zakup nudi.

Sigurnost i izolacija

ALU stolarija se nudi i u verzijama ojačanog stakla, sa dodatnim bravicama i slično. Sve ove stavke su dodatna sigurnost za sam dom ali i za one koji žive u njemu.

Izolacija je takođe prednost kada govorimo o aluminijumskoj stolariji. Smanjeni troškovi za grejanja, manja propusnost hladnog vazduha zimi. Sve ove stavke ne samo da utiču na kućni budžet, već su benefit za životno okruženje.

Pre nego što se odlučite za kupovinu ALU stolarije, savetujemo vam da se konsultujete sa nama. Možete nam pisati i mi ćemo vam pružiti adekvatnu informaciju o svemu onome što vas zanima. Svaki dom ima svoj specifičan raspored, tako da ako želite da postignete najbolje moguće performanse ALU stolarijom, onda je pre kupovine neophodno da nađemo najbolje moguće rešenje za vas i vaš kutak.