Zavirite u stan Milice Pavlović na jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu

milica pavlović
Foto: Instagram/senoritamilica

Priča se da ju je stan koštao 320.000 evra.

Pevačica Milica Pavlović nije krila da je dugo živela kao podstanar. Onda je pre nekoliko godina rešila da pazari svoju nekretninu od koje će napraviti pravi dom.

Lokacija koju je tada odabrala je jedna od najpoželjnijih u Beogradu i danas. U pitanju je naselje West 65 na Novom Beogradu, gde stanove imaju i druge poznate i manje poznate ličnosti koje traže luskuz i udobnost.

Milica je za svoj stan od oko 90 kvadrata dala 270.000 evra, a u njega uložila dodatnih 50.000, tako da je sve skupa koštalo oko 320.000 evra.

Ona povremeno sa publikom na društvenim mrežama podeli delić tog luksuza u kom živi. Pričalo se da je za uređenje angažovala profesionalce jer je htela da svaki detalj bude poseban i da od svog stana napravi pravo remek-delo.

Poseban detalj su vrata sa staklom i pregradama pored kojih Milica često voli da se fotka.

Iz onoga što se da videti, u tome je i uspela. Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju u njenom domu, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice neutralnosti.

Posebno zanimljiva je žuta boja poda u dnevnoj sobi, uz koju se odlično uklapaju drveni komadi nameštaja.

Ipak, prostorija koja privlači najviše pažnje je kuhinja.

Cela u minimalističkom stilu, dizajnirana je u sivim neutralnim tonovima. Glatke površine i nijanse koje se utapaju jedna u drugu daju osećaj prozračnosti.

Poseban detalj su trpezarijske stolice – bele, geomertijskih linija.

Tu je i prostrano kuhinjsko ostrvo. Fanovi primećuju da je zanimljivo kako Milica, barem sudeći prema fotkama sa Instagrama, na njemu više voli da pozira nego da kuva.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram