Kuće holivudskih zverki koje podsećaju na gastarbajterske oko Požarevca

Foto: Richard Beetham / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na kakve nekretnine poznati daju silne milione?

Tejlor Svift

Foto: Richard Beetham / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vilu „1934 Styled“ od 30 miliona dolara kupila je pevačica Tejlor Svift. Ova ogromna kuća lako na prvi pogled podseti na one u okolini Požarevca i drugim delovima naše zemlje, a koje su sagradili gastarbajteri. Samo se čini da joj nedostaje poneki lav ili labud na ogradi.

Vila ima sedam spavaćih soba, deset kupatila i više nego dovoljno prostora da se organizuju velike žurke za holivudske prijatelje.

Džordž Lukas

Poznati američki reditelj ima ranč u Kaliforniji koji je platio čak 100 miliona dolara. I njegov dom pomalo podseća na one u Srbiji u koje vlasnici iz inostranstva dolaze obično samo za vreme praznika.

kuće poznatih
Foto: pacificcoastnews.com / Pacific coast news / Profimedia

U svakom slučaju, Lukasova vila se nalazi na velikom imanju od 26 hektara i ima čak i pozorište od 300 sedišta, vinograd, otvoreni bazen, a tu su i domaće životinje i pčelinjak.

S druge strane, među najskupljim nekretninama poznatih izdvajaju se i one koje su spoj udobnosti, luksuza i – dobrog ukusa.

Bil Gejts

Bil Gejts je svojevremeno sa Melindom izabrao jednu vilu u Kaliforniji.

Velelepna vila ‘Xanadu 2.0’ u Medini u Kaliforniji redovno je u vrhu najskupljih nekretnina poznatih. Vredela je 125 miliona dolara.

Dom ima sve i svašta o čemu čovek može da sanja. Ima čak zlatni pesak donet sa jednog karipskog ostrva, umetnička dela svetski poznatih umetnika, veštački potok sa lososom, a ima čak i ogromnu sobu za trampoline.

Džordž Kluni

Vila Džordža Klunija iz 18. veka na jezeru Komo vredela je 100 miliona dolara. Zdanje pod nazivom Oleandra u oblasti Laljo u Italiji godinama važi za jedan od najlepših domova poznatih.

Ova vila na obali prelepog jezera ima i par ekstravagantnih detalja poput posebne prostorije za picu, ali i teretanu, bazen, teniske terene, pozorište na otvorenom.

Anđelina Džoli

Francuski zamak Anđeline Džoli vredan je 61 milion dolara. Nalazi se na jugu Francuske i izgleda kao iz bajke. Čini se da je ovo odličan primer dobro uloženog novca jer na ogromnom imanju Anđa ima svoj vinograd, a u zamku se, između ostalog, nalazi 35 spavaćih soba, banket sala, bazen, dve teretane.

Onda i ne čudi što su se oko ovog zamka Anđa i Bred žestoko svađali tokom razvoda.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram