Kako se postaje idealan suprug samo jednom kupovinom

Dom i dizajn 18. maj 202216:45 > 16:47
Foto: Promo

Neobično brzo se promenilo godišnje doba, pa smo iz zimskog sna gotovo odmah gurnuti u visoke temperature. Odjednom je sunce počelo da nas budi, a da sunčevi zraci otkrivaju i onu prašinu koja je u zimskim mesecima uspela da se skrije između dugih noći i nekorišćenih stvari.

Sada odjednom imate utisak da vam neprestano leti prašina po kući? Koliko god puta da obrišete iznova se vidi kako leti po stanu. Ako imate još i psa koji voli da juri sve što leti, „zabava“ je zaista kompletirana. Izgleda kao da se vrtite u začaranom krugu i da nikako ne uspevate da pospremite sve. Ipak, jedno rešenje će vam zaista promeniti život.

Nekada se nakon prve upotrebe pitamo „Kako sam mogao da živim bez ovoga do sada?“ i verujte to je prvo što će vam pasti na pamet nakon što neobično brzo i još čudnije lako uspete da dovedete kuću do savršenog izgleda.

Ukoliko ste još imali nekih nesuglasica u kući oko sređivanja (budimo realni, ko nije?) ovo će doneti dodatne poene, a zapravo će se pretvoriti u nešto što je već vama zabavno.

Možda je dosadno nekada čistiti prašinu i sređivati kuću, ali sada nikada nije bilo tako začuđujuće zadovoljavajuće.

Foto: Promo

Maj je tradicionalni mesec čišćenja kuće (nema r u nazivu meseca, dakle vreme je da se vrata širom otvore lepom vremenu i prijateljima), a Rowenta je brend koji bolje od svih to shvata. Zato je upravo sada odlučila da vam omogući da Rowenta usisivače, robote i paročistače ugrabite po znatno nižim cenama.

Ipak, imaćete još samo dve nedelje da izabarete upravo ono što vam je neophodno da vaša kuća zasija.

Naizgled dosadni poslovi se mogu toliko skratiti, a izgledaju utoliko zabavnije da će i deca želeti da vam pomognu. Rowenta je svetski priznati nemački brend koji ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji usisivača i drugih kućnih aparata koji imaju ne samo odlične performanse i prefinjen evropski dizajn, već su toliko jednostavni za upotrebu, da ćete intuitivno shvatiti mnogo toga.

Za sve koji imaju problem sa alergijama, Rowenta usisivači su osmišljeni tako da uklanjaju sve alergene. U vašem domu možete biti sasvim sigurni, a čak i kada otvorite prozore lako ćete se rešiti problema sa polenom i ambrozijom. Rowenta paročistači su najbolja investicija koju trebate da napravite i to upravo zbog samih sebe. Uživaćete u prostoru bez alergena i mikroba.

Foto: Promo

Usisivači mogu biti klasični sa kesom, oni sa posudom, ali i štapni koji su daleko najpraktičniji jer poseduju nekoliko odličnih funkcija. Uz to su ergonomični, jednostavni ne samo za upotrebu i održavanje, nego i odlaganje nakon upotrebe. Svima je poznato koliki je problem pronaći prostor za novi uređaj u manjem stanu.

Ukoliko želite da sredite kuću do najsitnijeg detalja i da zaista vaš dom zasija onda morate da probate štapne usisivače. Da, to su isti oni o kojima vam je pričala komšinica. Da, isti oni o kojima vaš žena priča mesecima unazad. Da, isti oni zbog kojih je i vaša mama promenila način na koji sređuje kuću. Sada joj je potrebno dvostruko manje vremena.

Ipak, Rowenta je kao veliki brend svesna da nemamo baš svi dovoljno vremena za usisavanje kada god je to potrebno. Svesna je da stvari moraju nekada da budu urađene same od sebe. Dok vi završavate seriju neko je usisao za vas? Pogledali ste i dalje nemate poslugu, ali ipak imate malo Rowenta robota. Oni imaju i mop opcije, pa mogu i da vam obrišu podove i pločice, sve ovo više nije nikakav problem.

Robota možete kontrolisati i preko mobilnog telefona, pa ga možete uključiti i dok niste u kući. Možete biti potpuno bezbrižni jer će odraditi savršen posao bez ikakvih problema. Postaće vam to redovna praksa da pre nego što sednete za volan da biste se vratili kući pustite svog robota. Budućnost je postala sadašnjost.

Vreme je za prolećno čišćenje, vreme je da Rowenta usisivači odrade svoju magiju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram