Kako sam transformisala kuhinju za 1.300 dinara

Foto: Printscreen/TikTok/athomeinnumber30

Kuhinjske elemente ofarbala je bez ikakve pripreme.

Bet koja stoji iza TikTok profila @athomeinnumber30 podelila je „uradi sam“ video u kom je pokazala kako je transformisala svoju kuhinju za samo 10 funti, što je 1.300 dinara.

Koliko je uspešno preuredila ovu prostoriju, govori i to da su određeni ljudi koji su pogledali njen video pomislili da je reč o potpuno drugoj kuhinji.

Bet na TikToku redovno deli jeftine savete za preuređenje enterijera, a u najnovijem snimku prokomentarisala je kako je kuhinjske elemente ofarbala farbom od 10 funti, čime su oni dobili potpuno nov izgled.

@athomeinnumber30 Replying to @Gareth G Man Cadge Wilko should sponsor me at this point😅#worsthouseonthestreet #homediyproject #budgetrenovations #homeaccountuk #kitchenrenoonabudget #renovatingourhome ♬ original sound - Number 30 | home + renovation

Tokom 11-sekundnog videa, Bet je pokazala kuhinju pre i posle, otkrivajući kako je prostoru dala luksuzan novi izgled tako što je svoje kuhinjske ormariće prefarbala od zelene u tamno smeđu.

Ona je koristila boju za brzo sušenje ormara i nameštaja, po ceni od samo 10 funti za limenku od 750 ml. Ispod snimka je otkrila da je očistila sva vrata šećernim sapunom, pre nego što je dodala samo dva sloja boje na prednju stranu.

Takođe je priznala da nije bilo potrebe da se drvena vrata prethodno bruse, prenosi The Sun.

U komentarima, Betini sledbenici su podelili svoje reakcije na nov izgled kuhinje, a malo je reći da su ovim rezultatom svi oduševljeni.

***

BONUS VIDEO: Aleksandrino kupatilo kao iz bajke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram