Kako sam pronašla idealan poklon za muža

samsung
Foto: Promo

Pred kraj svake godine ista muka – šta njemu za poklon. I uvek se nekako desi da u žurbi pred praznike nemam dovoljno vremena da tražim po radnjama koliko bih volela. A teško mogu da mu nađem ono što bi stvarno koristio. I obično ono što se meni učini sjajno - muža baš i ne oduševi. Onda skuplja prašinu narednih godinu dana.

Od odeće mu se ne isplati ništa kupovati napamet, bez njega, to sam shvatila. Parfemu se, s druge strane, uvek obraduje, ali to je postalo pomalo predvidivo. Kad bolje razmislim, u poslednje vreme ga, osim treninga, mnogo zanima fotografija. To mu je najnovija strast i nešto u vezi s tim, neka digitalna stvarčica bi ga verovatno više obradovala od bilo čega drugog.

U toj šarenoj, pomalo zahtevnoj potrazi za idealnim poklonom naiđem nedavno na jednu zanimljivu ponudu.

Foto: Promo

Već na prvi pogled Samsung praznična ponuda deluje primamljivo jer sam odmah primetila nešto super – sat.

Galaxy Watch4 Classic deluje zaista vanvremenski, posebno rotirajući prsten i živopisni ekran. Dizajn je baš fin, dobro je i što su u pitanju materijali od nerđajućeg čelika. Pritom, Ridge Sports Band narukvica je napravljena od izdžljivog materijala koji taman odgovara muževljevom aktivnom načinu života. Da sve bude zanimljivije, može da bira između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju njegovom ukusu ili vremenskim prilikama. A lice sata može da bude i sasvim jedinstveno pomoću AR Emoji emotikona koji su odraz ličnog stila. I još jedna vrlo važna stavka – muž će moći da prati fitnes napredak uz ovaj pametnni sat koji meri telesnu strukturu. Poznajući odnos masti, mišićne mase i vode u svom telu, lakše će sigurno doći do svog cilja – da bude fit i zdrav.

Ali tu je i još nešto vrlo interesantno – Galaxy Z Fold3 5G.

Foto: Promo

To je zapravo telefon koji može da se rasklopi – otkrivajući masivni ekran na kome je užitak gledanja, rada i igranja neviđen. Taman i za sjajne fotke i za praćenje svih događaja u svetu jer ne voli ništa da propusti.

Foto: Promo

Plus, kada je Z Fold3 sklopljen, to je telefon od 6,2 inča prilagođen držanju u jednoj ruci, a rasklopljen otvara prostranstvo koje pruža nove mogućnosti.

Samo kako sad odabrati… Uostalom, imam još malo vremena da se odlučim, bitno je da sam pronašla idealno rešenje jer koji god poklon od ovih da izaberem za muža, zaista mislim da će mu se konačno svideti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život