Kako da kreirate sadržaj za društvene mreže i budete jedinstveni

honor
Foto: Honor/Promo

Zahvaljujući premijum telefonu HONOR 70 5G, moći ćete da se istaknete u kreiranju video sadržaja i fotografija.

Kako u poslednjih nekoliko godina raste broj korisnika raznih društvenih mreža, tako je postalo sve teže biti jedinstven u kreiranju zanimljivog sadržaja. Konkurencija je sve veća i teško je postati kreator nečeg novog, unikatnog i time se izdvojiti od ostalih. Na početku kreativnog stvaranja neophodno je da imate originalnu ideju, a kako biste je sproveli u delo potreban je i dobar saveznik koji će to omogućiti. Idealan telefon koji će vam pomoći na tom putu je HONOR 70 5G.

Foto: Honor/Promo

Nakon što zakoračite u svet umetnosti i mašte i prepustite se stvaralaštvu, trebalo bi uzeti u obzir i dodatne neizostavne elemente koji će pričati samo vašu, posebnu priču, kao što su ideja, lokacija, svetlo, model i scena.

Foto: Honor/Promo

„Svaki od ovih elemenata mora biti dobro povezan sa emocijom i onim što želite da predstavite široj masi. Biti poseban znači preneti svoju emociju i povezati se sa emocijom drugih; biti poseban znači ubosti pravi trenutak za tu priču; biti poseban znači imati moćnu viziju. Moćna vizija ne stoji iza profesionalne opreme nego oka posmatrača da kroz uređaj može da prenese baš tu emociju”, ističe i savetuje srpska fotografkinja Jovana Rikalo koja je bila u prilici da se upozna da mogućnostima telefona HONOR 70 5G.

Foto: Honor/Promo

Ono što dodatno može da pomogne pri kreiranju je i dobra osvetljenost. Međutim, bilo da kreirate sadržaj po danu ili mraku, zahvaljujući HDR efektu koji poseduje HONOR 70 5G, fotografije i video snimci biće dovoljno osvetljeni i jasno prikazani.

Foto: Honor/Promo

Za sve one koji obraćaju pažnju na detalje, glavna dvostruka kamera od 54MP i visoka rezolucija koju poseduje HONOR 70 5G kreiraće sadržaj vrhunskog kvaliteta tako da nijedan detalj ne bude izostavljen. Takođe, za beleženje krupnih kadrova odličan saveznik je ultra-široka i makro kamera od 50MP – idealna za sve one koji žele da „uhvate” sve subjekte na jednom mestu.

Foto: Honor/Promo

Ljubiteljima dinamičnih sadržaja, kao što je Instagram Reels, Solo Cut Mode – jedinstveni režim koji poseduje HONOR 70 5G omogućiće kreiranje istovremeno dva video snimka. Na glavnom videu moguće je snimanje čitave grupe ljudi, dok drugi može da istaknete samo jednu osobu i prati svaki njen pokret.

Da biste bili kreatori sadržaja koji će mnogima biti zanimljiv i upečatljiv, nije potrebna skupa oprema. Često sve ono što vam je potrebno može stati u jedan uređaj, kao što je pametni telefon HONOR 70 5G.

Pored toga što će vam ovaj telefon biti odličan saveznik u kreiranju zanimljivog sadržaja, odlikuje ga i elegantan dizajn inspirisan dijamantima.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram