Kada u spavaćoj sobi Pamele Anderson je vrhunac hedonizma

Dom i dizajn 16. maj 202121:43 > 17. maj 2021 12:43
Foto: FridmanGroup via The Grosby Grou / Grosby Group / Profimedia

Pamela Anderson je odlučila da se preseli u Kanadu sa svojim novim suprugom, pa je svoju vilu u Malibuu stavila na prodaju. Čitava kuća uređena s obiljem beline i drva odiše neodoljivom letnom vibracijom, a posebno je zanimljiva glavna spavaća soba u kojoj se nalazi i kupatilo.

Kuću u sunčanom Malibuu Pamela Anderson kupila je 2000. godine za 1,8 miliona dolara, potpuno je renovirala i pretvorila u bajnu vilu, a  sada je prodaje za puno veću svotu, 14,9 miliona dolara, piše sajt zadovoljna.hr.

Foto: FridmanGroup via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Kuća se nalazi na zemljištu veličine 580 kvadratnih metara s pristupom privatnoj plaži i ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Zanimljivo je da su glavna spavaća soba i kupatilo složeni kao dva u jedan prostor, pa se umivaonik i kada nalaze blizu kreveta. Za dodatnu privatnost, pored kreveta postavljena je konstrukcija sa zavesom koja može da se navuče i tako odvoji spavaći deo prostorije od kupatila.

Pamela Anderson
Kuća Pamele Anderson Foto:FridmanGroup via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Pažnju privlači i slika koju je Pamela stavila u spavaću sobu, ona najpoznatije plavuše na svetu, Merlin Monro. Dvorište kuće jednako je impresivno kao i unutrašnjost, uz veliki bazen tu je i betonski đakuzi, a čitavo imanje okruženo je zelenilom drveća.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram