Hilton je uveo nedeljni ručak za porodicu – evo šta vas čeka na meniju i zbog čega će se i deca i roditelji raspametiti

Foto: Hilton Beograd

Savršen beg od vrućine.

Poslednjih nekoliko dana beogradska vrućina je postala nesnosna i jako je teško pronaći mesto u gradu koje nudi mogućnost da provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom.

Međutim, otkrila sam nedeljni porodični ručak u hotelu Hilton i shvatila da je njihova Oasis bašta, savršen beg od visokih temperatura.

Foto:Hilton

Svake nedelje, od 13 do 17 časova, ova skrivena zelena oaza u centru Beograda otvara svoja vrata kako bi gostima pružila nezaboravno kulinarsko iskustvo.

Foto:Hilton

Porodični ručak u Oasis bašti nudi raznovrsnu ponudu kvalitetne hrane i pića sa švedskog stola. Možete birati hranu iz bogate selekcije jela i sastaviti obrok prema svom ukusu.

Foto: Hilton Beograd

Kada je reč o dezertima, Oasis bašta je posebno ponosna na svoj veliki izbor voćnih i čokoladnih poslastica. Mi smo se zasladite vrhunskim dezertima koji su pravo letnje osveženje.

Foto: Hilton Beograd

Atmosfera u Oasis bašti tokom Nedeljnog porodičnog ručka je upravo ono što nam je potrebno – opuštena i porodična. Ambijent je očaravajući, okružen prirodnim zelenilom koje čini ovu baštu pravim rajem usred grada.

Osim uživanja u hrani i piću, Oasis bašta posebnu pažnju posvećuje porodici. Upravo zato, organizovano je čuvanje dece u zatvorenom prostoru pod nadzorom animatora.

Foto:Hilton

Dok roditelji uživaju u obroku i druženju, deca mogu uživati u brojnim aktivnostima kao što su dvorac na naduvavanje, stoni fudbal, stoni tenis i mnoge druge igre.

Animator je tu da se pobrine za njih i pruži im nezaboravne trenutke zabave.

Foto:Hilton

Da biste se osećali dobrodošlima, očekuje vas i čaša proseka na dolasku, što je pravi šlag na torti!. Ukusna hrana, vrhunski dezerti, zabava za decu i opuštena atmosfera – sve što je potrebno za savršeni nedeljni ručak.

***