Gledala sam Vimbldon u najlepšem hotelu u Beogradu – jedan detalj me je oduvao

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Savršeno bekstvo od stresa i gužve.

Najprestižniji teniski turnir na svetu je uveliko počeo i većina nas, nažalost, nije u mogućnosti da skokne do Londona, gde bismo rado uživo gledali Đokovića i druge omiljene tenisere. Međutim, to ne znači da ne možemo imati vrhunski vimbldonski ugođaj i to u samom centru Beograda.

Hilton je odlučio da za svoje posetioce organizuje poseban ugođaj, koji im će približiti iskustvo gledanja Vimbldona. Posetila sam najlepšu letnju baštu „Oasis Garden“, koja se nalazi u sklopu hotela Hilton i imala sam osećaj kao sam zaista bila na tribinama Vimbldona.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U sakrivenoj Oazi koja je okružena zelenilom, uspela sam da na trenutak pobegnem od beogradske vrućine, betona i buke. U prelepom ambijentu, punom hlada, uspela sam da se rashladim uz čašu proseka.

Publika na Vimbldonu tradicionalno uživa u čuvenim jagodama sa šlagom, i zbog toga svi posetioci Oaze imaju priliku da isprobaju i kolač u obliku jagoda, koji je specijalno osmišljen za ovu priliku.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Iznenadila sam se koliko je u Oazi zapravo tiho – posetioci koji su uživali u prenosu meča su diskretno navijali, dok se s vremena na vreme, mogao čuti zvuk teniske loptice.

Foto:Hotel Hilton

Obradovala sam se kada sam saznala da je ovaj sakriveni raj u srcu prestonice otvoren ceo dan – od 9 do 11 časova, a ja već vidim da ću se kolaču od jagoda vraćati svakodnevno.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

S obzirom da Oaza propagira malo zdraviji život u centru grada, njeni gosti su u prilici da probaju hranu koja obiluje povrćem i sadrži isklučivo zdrave sastojke. Nakon završetka teniskog meča, ostala sam još malo u Oazi i sa ostalim posetiocima sumirala utiske.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram