Čist dom dok kažete wow!

Foto: Promo

Često pre čišćenja svog doma ne znate odakle biste počeli?

Koristiti previše sredstava za čišćenje i opet ne dobijete željeni sjaj? Metla, krpa, đubrovnik, dosta vremena i strpeljenja… Previše toga je potrebno za savršeno čist dom.

Ali Karcher ima brzo i praktično rešenje – čistači na paru! Zaboravite na hemikalije i počnite da čistite parom jer je brže, efikasnije i zdravije, naročito ako ste skloni alergijama ili imate osetljivu kožu. Karcher paročistači za unutrašnje čišćenje doma uklanjaju i do 99.9% virusa i bakterija, a sada je ceo asortiman na popustu čak 15%!

Foto: Promo

Očišćene površine su vrlo brzo spremne za upotrebu jer vruća para nije mnogo vlažna i brzo se suši. Pored toga, para pod pritiskom od 4 bara prodire i kroz višeslojne i teške materijale, pa možete i peglati svojim paročistačem i tako svoj dom učiniti besprekornim od poda do plafona! I to nije sve – očekuje vas i specijalna ponuda za Karcher štapni usisivač.

Foto: Promo

Na vama je da pređete sve površine samo jednom i da se prepustite tom WOW osećaju uspešno obavljenog posla.

Akcija traje od 1.10. do 31.10.2022. Zato vas pozivamo da požurite i sami se uverite da posle Karcher paročistača zaista ostaje samo veliko WOW!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram