Boja koja je apsolutni hit u uređenju enterijera

uređenje enterijera
Foto: Shutterstock

Specifična nijansa zelene ulazi u enterijere.

Društvene mreže, pogotovo Instagram, neiscrpan su izvor inspiracije kada je reč o enterijeru. Primetili ste sigurno da se avokado zelena boja sve više i više pojavljuje na vašem feedu. I šta god mislili o njoj, jedno je sigurno – svuda je.

Sviđa li se njena zagasitost mlađim generacijama zbog vintage note koju daje prostoriji? Poznato je da generacija Z oživljava nekadašnje trendove punom parom na sebi svojstven način.

Bilo kako bilo, tu smo gde jesmo, a to je da je avokado zelena jedna od najpopularnijih boja trenutno. Ako ste ljubitelj jarkih boja ili belih zidova, pružite šansu ovom trendu.

Široka primena

Ova boja se lako podvuče pod kožu. Avokado zelena zaista odiše vintage momentima s pravom dozom retro i elegantnog duha. Verovatno je zbog svoje visoke funkcionalnosti i načina na koji se može kombinovati ponovo postala popularna, piše journal.hr.

Kako se nijedan trend u uređenju doma koji uključuje boje ne zaustavlja samo na boji za zidove, tu su fotografije koje pokazaju šta još možete nabaviti u avokado zelenoj boji.

*

Možda bi najpametnije bilo da, ako planirate da iskoristite prednosti ove boje u svom domu, prvo proverite kako vaše oko reaguje na nju kupovinom manjih dekorativnih elemenata.

*

BONUS VIDEO: Transformacija stana u centru Beograda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram