Žena koja je 15 godina u kontinuitetu bila trudna izgleda mnogo bolje nego što možete da zamislite

Trudnica
Foto: Alex Segre / Alamy / Alamy / Profimedia

Samo na pelene je dala 18.600 evra.

TikTok korisnica koja postavlja videe na profilu @Momma Hona otkrila je da je skoro 15 godina u kontinuitetu bila trudna. Majka 15-oro dece kaže da je s prvim zatrudnela 1993. godine, a s poslednjim detetom 2019. U međuvremenu je, kaže, trudna bila svake godine osim 2003. i 2017.

Foto: TikTok/mommahona15

Njen video je komentarisalo više od 150.000 ljudi, a stavovi su im podeljeni. „Zvuči kao neki horor film!“, piše jedna devojka. „O, Bože! Jesi li dobro“,pitala je druga, dok je treća komentarisala da je žena bila trudna u godini u kojoj je ona rođena, kao i u godini u kojoj je ona dobila svoje prvo dete, piše The Sun.

„A prvo sam rodila sa 26. Ludo“, napisala je korisnica. Ipak, većina se u svojim komentarima fokusirala na fizički izgled mame, pa su pisali kako sjajno izgleda. Ova mama je inače redovno aktivna na društvenim mrežama gde postavlja videe o životu u mnogobrojnoj porodici, a mnogi su ostali zatečeni troškovima koje navodi. U jednom od videa je tako objasnila da samo za toalet papir njena porodica mesečno troši više od 93 evra.

„Ako je verovati Guglu, našoj porodici za samo jedan mesec treba čak 30 rolni toalet papira“, objašnjava Momma Hona i u videu pokazuje kako u prodavnici s police uzima pet paketa, ukupno 30 rolni papira, i stavlja ih u kolica za kupovinu, a po dolasku kući pokazuje račun na kojem stoji da je toalet papir platila 93,01 evro. To je iznenadilo pratioce.

„E to je trošak koji nikad ne bih povezala s velikom porodicom“ napisao je neko, dodavši da je taj novac doslovno bačen u WC šolju. „Da, to je depresivno“, odgovara autorka posta. U jednom od svojih brojnih videa o troškovima i izdacima za veliku porordicu ona objašnjava da je tokom 15 godina samo na pelene potrošila neverovatnih 18.600 evra. U video koji je naslovila „Big family things“ otkrila je i da je svojoj deci promenila više od 70.000 pelena.

***

Bonus video