Zadovoljna za vas ima poklon koji će vas ove zime najlepše zagrejati

Foto: Shutterstock

Miriše na dom.

Bilo da ste fanatični ljubitelj slasnih poslastica, poput mene, ili ih ne jedete toliko često, praznična atmosfera podrazumeva raznorazne neodoljive đakonije, a kada se pojavi i novogodišnja tegla Nutelle na rafovima, to znači samo jedno. Od palačinki preko kiflica, do božićne torte i novogidišnjeg rolata, dezerti za decembar i januar su isplanirani.

I znate onaj osećaj kada posle celog dana napolju napokon uđete u kuću, pa tako promrzli se uvučete ispod pokrivača, pustite film, a onda vam se prijede nešto ukusno i mirišljavo? A onda mama uleti sa palačinkama, koje naravno sami mažete i prelivate Nutellom. I uz to dodate mleko ili čaj, što ja posebno volim.

I dok moja sestra redovno ume da pojede 10 palačinki sa Nutellom, ja sam s druge strane više fan kiflica punjenih Nutellom. Toplo testo i krem koji se razliva su razlog zbog kojeg i dan-danas odlazim kod roditelja sa teglom omiljenog krema jer ipak niko ne mesi kiflice kao mama.

A kako je decembar mesec darivanja i nezaboravnih slatkih momenata sa najbližima, Zadovoljna.rs vam poklanja 10 srećnih paketića – a u svakom od njih biće praznični džemper.

Zato na našem Instagram profilu u komentaru ostavite s kim biste podelili teglu Nutelle i zašto, a najlepše odgovore ćemo izvući 26. decembra. Srećno!