Urnebesni video o svim roditeljima koji su išli u školu 12 km na -20 stepeni

roditelji
Foto: Printscreen/TikTok/loshmi95

Snimak koji je apsolutni hit.

Malo ko nije prisustvovao pričama roditelja i njihovih roditelja o tome kako je nekad sve bilo drugačije i teže, ali nekako i bolje.

Muka i rad stvaraju čoveka, pogotovo ona muka koju ste preživeli na putu do škole. To su nam naši stariji verovatno milion puta ispričali, zbog čega su oduvek podložni raznim parodijama. Tiktoker Miloš Nedeljkov iliti Balkandad, koji se na svom profilu često šali na račun ponašanja i priča svojih roditelja (što se da zaključiti iz imena njegovog profila), napravio je sjajan klip u kom je prikazao „kako su roditelji s Balkana išli u školu“.

@loshmi95 How Balkan parents went to school ⛰ #balkandad #balkan #balkans #foryou #fyp #fy #balkanparents #balkantiktok ♬ original sound - balkandad

Naime, Miloš se snimio kako sa rancem ide u „školu“ kroz neprohodnu šumu, livade, penje se uz strmo brdo i tek nakon četiri sata stiže na odredište.

„Kad god moj tata priča svoju priču, to je uvek zimi i svaki put sneg postaje sve dublji, a on ima sve manje odeće na sebi. Zadnji put nam je rekao da je sneg bio do struka i da je imao na sebi samo farmerke, majicu, zimsku jaknu i drvene klompe. Takođe, bilo je -20 stepeni i 12 kilometara u jednom smeru preko Mont Everesta“, napisao je jedan pratilac za priču svog oca.

„Napravi snežnu verziju ovoga. Onda bi to bila priča koju smo svi slušali“, „I pre nego što su krenuli na ovaj pakleni put, prvo su morali stoku da namire“, „Tvoje činjenice su nepobitne“, „Nema snega i planina? To je onda bilo lako“, pisali su mu drugi u komentarima, a čini se kako je svima poznata priča koju je Miloš prikazao u svom skeču.

Miloš Nedeljkov u svojim šaljivim videima oponaša tipičnog balkanskog oca. Rođen je u Srbiji, ali još u ranom detinjstvu se preselio sa porodicom na Novi Zeland, gde je odrastao i školovao se, piše citymagazine. Prošle godine se vratio u rodnu zemlju, kako bi ostvario svoj san „Balkan dad“, a cilj mu je da predstavi Balkan i prelepu kulturu, hranu, humor, prirodu i tradiciju koje, kako kaže, imamo da ponudimo.

BONUS VIDEO: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram