U ministarstvo! Hit savet roditeljima „baš bezobrazne dece“

Beba i porodica 30. okt 202001:05 > 07:28
Al Dino
Al Dino; Foto: YouTube

Neki biseri interneta toliko su dobri da ih treba s vremena ne vreme ponoviti kao lekciju novim generacijama. Jedan od takvih je deo nastupa pevača Al Dina u emisiji iz 2019. u kom objašnjava roditeljima kako da kažnjavaju decu koja su bezobrazna.

Gostujući u programu WOW HP IZAZOV, Al Dino je u tom svom govoru potpuno spontano pogodio suštinu funkcionisanja državnog aparata na ovim prostorima. Cinično i britko duhovito je objasnio kako s decom koja ne slušaju, aludirajući na reči roditelja iz ranijih vremena koji su deci koja ne uče pretili da će ih, na primer, poslati na selo da čuvaju ovce.

„Rad je stvorio čoveka, a ležanje gospodina, to nemojte nikad zaboraviti, prenesite svojoj deci, da odmah pravilno krenu“, počinje Al Dino legendarni govor koji je ovih dana ponovo oživeo na društvenim mrežama.

„Nek se uhvate kakvog državnog posla, budžeta, štele u kantonu federacije, ministarstvo neko lepo, tu se crnči, radi, krepaje, al nek nauči odmah kako treba. U ministarstvo ćeš mi kad nećeš ništa drugo, nećeš škole, nećeš da učiš, e ići ćeš u ministarstvo, i to obrazovanja, kulture. A ako baš je dete bezobrazno, ti ga spucaš u ministarstvo za evropske integracije, e tamo, pa nek vidi kako je. Pa ćeš fino odmah, od jutra od osam kafa se pije, od osam, nema od devet, nego od osam. Pa fino kafa, pa onda u 10 moraš doručkovati, nema neću, moraš doručkovati, i to u restoranu, sve, i lignje ćeš jesti, sve. Sram te bilo“, poručio je Al Dino.

Celu emisiju u kojoj pevač glumi cvećara na jedan dan možete pogledati na YouTube-u:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram