Tata otkrio što misli o stomaku svoje supruge posle porođaja

Hejli Garnet
Foto: mediadrumworld.com / Hayley Garn / Media Drum World / Profimedia

Blogerka Hajli Garnet (Hayley Garnett) majka je troje dece. Jedno od pitanja koje često čuje je: "Porediš li se ikada s drugima ili sa samom sobom pre trudnoća?" Njen odgovor je potvrdan. "Da, posebno jer se telo značajno promenilo posle porođaja. To može biti frustrirajuće i iscrpljujuće, ali je beznačajno kad ti suprug kaže da te voli i više nego ranije", pojasnila je ona, prenosi Index.hr.

Hajli na Instagramu često pokazuje svoj stomak, bez korištenja fotošopa. Želi da poruči ženama da prihvate svoje telo i budu zahvalne jer je stvorilo novi život. Zbog toga joj je suprug Kodi (Cody) napisao pismo u kojem joj objašnjava kako gleda na njen stomak nakon što je rodila troje dece.


„Nisam se zaljubio u nju zbog određenog dela tela, koji se promenio nakon porođaja. Ona ima isti predivan osmeh, odlučan um, predivno telo i snažnu radnu etiku. Ona je ista ona devojka u koju sam se zaljubio pre 15 godina. Ima isti smisao za humor. Isti fenomenalan miris. Mekana koža na njenom stomaku nosila je moje troje najboljih prijatelja 18 meseci“, napisao joj je.

Kodi spominje i da nesavršenost čini svet zabavnim te da „bismo se dosađivali da ne postoje mane“.

„Ožiljci koje ima na telu pokazuju snagu žene koja je nosila težinu dve predivne devojčice koje će ova mama odgajiti. Nema razloga da ljubav ispari zbog toga. Najmanje što mogu je da volim svoju suprugu onakvu kakva zaista jeste“, poručio je Kodi i  istakao nekoliko važnih stvari koje treba slediti kako bi svet bio bolje mesto, a porodica srećna.

„Budite dobri jedni prema drugima. Učite na greškama – svojim i tuđim. Pomozite onima kojima je pomoć potrebna i prestanite da se bavite tuđim izgledom. A muževima koji ne menjaju pelene, ne kuvaju, ne čiste i ne govore ženama koliko su lepe poručujem – uložite više truda.“