Tamara Dragičević nam je otkrila tajnu: „Ne mogu da zamislim život bez njega“

Tamara Dragičević Dajson Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nekada ide kao po loju, a onda...

Još od prve uloge, glumica Tamara Dragičević pokupila je simpatije domaće publike. Sve češće je gledamo na malim i velikim ekranima, ali ono što nas je uvek zanimalo o njoj jeste kakva je Tamara privatno, kakva je majka, šta su joj životni prioriteti, u kakvom okruženju živi.

Tamarina karijera godinama je na uzlaznoj liniji, zabeležila je velike uspehe i osvojila pažnju i srca publike, ali pitanje koje se neprestano nameće jesto to kako glumica taj deo svoje realnosti miri sa porodičnim i roditeljskim životom?

Tamara Dragičević Dajson Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

“To se nekako dešava u hodu. Kad sam se ostvarila i kao majka, shvatila sam da više nisam prepuštena sama sebi, da je sada tu gomila nekih obaveza i mnogo stvari od vas zavisi. Ali sve se to dešavalo samo od sebe. Ubrzo nakon porođaja sam počela da radim, ali nije sve uvek tako lako. Nekada ide kao po loju, a onda se deca razbole i sve se zakomplikuje”, kaže nam Tamara.

Glumica decu uči važnosti osnovnih vrednosti, zdravlja i higijene na prvom mestu, a otkriva i koji su njeni prioriteti kada je reč o vaspitanju, šta je raduje, šta brine, a šta inspiriše.

“Prioritet mi je da moja deca imaju kvalitetno vreme, optimalno obrazovanje i zabavu, a najvažnije od svega – dobro zdravlje. Kao i sva deca, oni često boluju od alergijskih napada, koje sam imala i ja kada sam bila mala i sa time povezanim problemima respiratornih infekcija, kašlja… To je posebno teško kad živite u gradu u kojem je vazduh ovako zagađen. Ne mogu, na primer, da zamislim život bez Dyson prečišćivača vazduha koji nam je u ovim mesecima bukvalno najbolji prijatelj, uključen u njihovoj sobi cele noći dok spavaju, a često i preko dana”, kaže nam glumica.

Tamara Dragičević Dajson Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pored glumačke karijere i odgajanja dvoje male dece, Tamara ipak nalazi prostor i vreme da i pored svih svojih obaveza prati aktuelnosti iz naše svakodnevice.

“Nastojim da to radim koliko god mogu. Društvene mreže sa jedne strane to olakšavaju, a sa druge donose neshvatljivo velike količine informacija iz kojih je teško odabrati relevantno. Kad već pričamo o zagađenju, upravo te informacije da je Beograd jedan od najzagađenijih gradova na svetu zaista su uznemirujuće. Meni je kao mami na prvom mestu da svojoj deci obezbedim zdrav prostor u kojem će rasti i zato stalno i pominjem Dyson prečišćivač jer nam on služi i kao ovlaživač vazduha i kao ventilator”, objašnjava Tamara.

Beograd je sve bučniji, brže se živi, ima mnogo obaveza, a Tamara je, kako kaže, u neprestanoj potrazi za stvarima i načinima da sebi olakša taj ritam.

“Svaki uređaj koji ubrzava ili poboljšava poslove u mom domu vidim kao investiciju, a ne kao trošak. Investiciju u naše kvalitetno vreme i u naše zdravlje. Naravno da bismo svi voleli da više vremena provodimo na planini ili u selu. Ali kada smo na poslovima i u školama dobro je da imamo što je moguće bolji, uređeniji i zdraviji ambijent. Prečišćivač vazduha Dyson Pure Humidify+Cool™ PH3A Autoreact apsolutno ispunjava ove naše ciljeve”, kaže Tamara i dodaje:

“U Beogradu želim da vidim da budućnost izgleda uređenije, čistije i više po meri čoveka. Zdravlje je neprocenjivo, a okolina u kojoj živimo je sastavni deo našeg zdravlja”, kaže glumica za kraj.